Hoppa till huvudinnehåll

Västnyland

Testosteron hos fotbollsfans och nyttan med partisekreterare

Från 2013
Uppdaterad 08.07.2013 11:31.
Programmet är inte längre tillgängligt
Yle Västnyland: Måndagssnack 08.07.13 Del 1 - Spela upp på Arenan (Programmet är inte längre tillgängligt)

Radio Vega Västnyland

Programmet är inte längre tillgängligt

Radio Vega Västnyland

Programmet är inte längre tillgängligt

Dagens måndagssnackare tog sig an många ämnen. Egon Blomqvist, Karis, och Lili-Ann Junell-Kousa, Ekenäs, pratade om vädret, fotboll, gratis parkering, partisekreterare och teater.

Programmet är inte längre tillgängligt
Yle Västnyland: Måndagssnack 08.07.13 Del 2 - Spela upp på Arenan (Programmet är inte längre tillgängligt)
Programmet är inte längre tillgängligt
Yle Västnyland: Måndagssnack 08.07.13 Del 3 - Spela upp på Arenan (Programmet är inte längre tillgängligt)

Punktlighetskoordinator Egon Blomqvist följer med fotbollen i Västnyland, men det gör inte familje- och psykoterapeut Lili-Ann Junell-Kousa. Hon är i alla fall nöjd med att det var många som kom till matchen i Ekenäs där EIF:s fotbollsherrar vann över grannlaget BK-46.
Blomqvist tror att supportrarna Pålkka Sviinen från Karis och Eklöven från Ekenäs gör att det blir bra stämning och att de drar folk till matcherna. Måndagssnackarna pratade också om testosteronet som får känslorna att svalla bland anhängarna.

Då det gäller partisekreterarna så tror båda att regionen har nytta av att det funnits och finns västnyländska partisekreterare. Riikka Slunga-Poutsalo (Sannf.) från Lojo är den senaste i raden.
Både Blomqvist och Junell-Kousa tror att partisekreteraren har mera att säga till om än till och med en riksdagsledamot. Västnyland har också haft nytta av att det funnits partisekreterare härifrån, tror de.

Effektivera!