Hoppa till huvudinnehåll

Titta och lyssna

Tredje säsongen av Solsidan i repris

Uppdaterad 25.11.2014 17:09.

Den tredje säsongen av Solsidan visasa i repris på Yle Fem.

Alex och Anna köpt nytt hus, men trots löften om att huset är färdigt att flytta in i upptäcker de att det återstår en hel del att renovera.

När Fredde på Victors kvartssamtal får veta att hans son är snäll, hjälpsam och bra på färger men sämre i kärnämnen som matematik bestämmer han sig för att försöka motivera sin son på att bli bättre i de ämnena. Samtidigt upptäcker Mickan att det härjar löss på Victors skola och när Fredde börjar klia sig i håret flyr hon fältet och flyttar in på Grand hotell.

I den tredje säsongen av Solsidan återser vi gänget från tidigare säsonger, men får också stifta nya bekantskaper. Som alltid betraktar Alex (Felix Herngren), Anna (Mia Skäringer), Fredde (Johan Rheborg), Mickan (Josephine Bornebusch) och deras vänner livet på ett sätt som alla kan relatera till. På Solsidan är det mesta sig likt. Men inte allt.

Alex och Anna väntar sitt andra barn, vilket inte hindrar dem från att köpa ett nytt hus, renovera, försöka behålla glöden i relationen och planera flytten. Samtidigt fortsätter Fredde och Mickan att putsa på sin perfekta fasad i jakten på status. Ove (Herik Dorsin) fortsätter så klart att dyka upp i de mest oväntade sammanhang och sprider en alldeles unik stämning. På gott och ont.

Seriestart i repris: Solsidan säsong 3
Yle Fem tisdagar kl. 21.30, säsongstart 11.11.2014
10 avsnitt
30 dagar på Arenan

Repris från 2012 / 2013

I biroller syns bland andra Johan Rabaeus, Gunilla Nyroos, Joel Spira och Jenny Silfverhjelm.