Hoppa till huvudinnehåll

X3M

Ben Affleck om Batman

Från 2013
Uppdaterad 27.06.2014 09:48.
Bildtext Ben Affleck talar ut om Batman.

Ben Affleck hade ingen aning om vilka reaktioner nyheten om hans roll som Batman skulle väcka. Han bryr sig inte heller.

Batman, eller Ben Affleck, har varit gäst hos talkshowvärden Jimmy Fallon. I intervjun tog Ben själv upp reaktionerna på nyheten att han ska spela Batman. Filmbolaget varnade Ben för att reaktionerna kunde bli häftiga, som alltid när det gäller stora roller, och bad honom att inte använda nätet när nyheten spreds men han tog det hela med en klackspark.

- Jag är en stor pojke. Jag klarar av det här, säger Ben i intervjun.

När nyheten kom gjorde han misstaget att ändå gå in på nätet och läsa kommentarerna. Redan efter den första kommentaren insåg han att det kanske var bäst att dra ut sladden och leva som på 1800-talet i några veckor. Han konstaterar ändå att man måste se någons prestation innan man dömer dem. Det fanns många som kritiserade rollbesättningen i de tidigare filmerna och som sedan älskade dem.

Zack Snyder regisserar den Batman vs Superman och ville göra filmen med Ben för att han passar konceptet.

- Zacks grej är fantastisk. Man kan så klart inte göra det som Chris och Christian gjorde. Han vill göra något annorlunda men som ändå respekterar det, säger Ben i intervjun.

Källa: Late Night