Hoppa till huvudinnehåll

Österbotten

Dermoshop Finlands bästa webbutik

Från 2013
Kosmetika
Bild: YLE/Sara Bergström

Kosmetikaföretaget Dermoshop i Korsnäs har valts till Finlands bästa webbutik i en tävling som ordnades av Itella i somras. I tävlingen deltog 350 webbutiker och det var konsumenterna som röstade fram vinnaren.

Webbutikerna bedömdes i kategorierna bästa utformningen, bästa urvalet, bästa kundservicen och bästa levereringsvillkoren. I tävlingen gavs totalt 12 600 röster.

Tanken bakom tävlingen var att öka kunskapen om de inhemska webbutikerna bland konsumenterna och att visa fram de bästa webbutikerna i landet.

- Det finns riktiga pärlor i Finland som har en utmärkt och personlig kundservice, säger Aku Happo, direktör för Itellas pakettjänster.

I omröstningen vann Dermoshop över stora internationella webbutiker. Dermoshop har inga fysiska butiker utan säljer produkterna endast via webbutiken.

- Vi har gjort flera saker på ett lite annorlunda sätt, som till exempel marknadsföringen, som har väckt kundernas intresse på ett helt annat sätt. En lätthanterlig och visuellt lockande webbmiljö är också viktig. Dessutom har vi en snabb kundservice och leverering, säger Ann-Sofie Grandell, marknadsföringschef på Dermoshop.

Hon tror att Dersomshops kunder också uppskattar det att produkterna är inhemska.