Hoppa till huvudinnehåll

X3M

Vem gör de bästa festlåtarna?

Från 2013
Uppdaterad 30.09.2013 15:01.
Bildtext Icona Pop gör de bästa festlåtarna just nu. Läs mer om de nya låtarna på veckans spellista.
Bild: YLE / Evelina Rex

Här får du en djupdykning i veckans spellista på Radio X3M. Vi plockar in en ny låt från elektroduon som gör de bästa festlåtarna och musik du inte känner igen från Krista Siegfrids.

Det här är låtarna som får en plats på Radio X3M:s spellista från och med denna vecka.

Icona Pop - All Night

Finns det någon som kan fånga känslan av en fest med musik så är det svenska elektroduon Icona Pop. Vi har förfestat till I Love It och får nu fortsätta med All Night.

Låten är hämtad från This is... Icona Pop som är bandets internationella debut. Som så många andra band nuförtiden har Icona Pop valt att släppa en sorts andra debutskiva med sina hitlåtar och lite nytt material med siktet på den internationella marknaden. Bandets publik har växt enormt under det senaste året. Vi minns till exempel när Lena Dunhams karaktär Hannah i HBO-serien Girls drar kokain och tokdansar till I Love It.

Här kan du kolla den härliga och extralånga videon till All Night där dansarna från New York berättar om sina liv.

Krista Siegfrids - Can You See Me

En lugn och känslosam låt från Krista Siegfrids. När Krista var 15 dog hennes pappa och i låten sjunger hon direkt till honom. Videon följer samma stil.

Lilla Namo - Badman

Lilla Namo är ett av Sveriges mest omtalade hiphopnamn just nu. 2013 har hon backat upp både Petter på hitsingeln King och Looptroop RockersPyromantiker. Nu släpper hon äntligen sin första EP. Tuggare utan gränser är dessutom lång som ett album. På skivan finns sju låtar samt ett poetiskt intro och givetvis den egna hitten Höj Volymen. Du vet den där låten som börjar med volymknappen som du antingen älskar eller hatar. Omslaget tills sin EP har Lilla Namo gjort själv.

Badman är en ny reaggedänga som verkligen står ut på skivan och som får en given plats på Radio X3M:s spellista.

Britney Spears - Work Bitch

Britney Spears är tillbaka med en hetsig danslåt. Det här är bara början. Vi kommer att få höra henne som gäst på titellåten Bangerz från Miley Cyrus skiva med samma namn. Det är bara några dagar tills Bangerz landar på internet och i skivbutikerna.

Britney släpper också en egen skiva i början av december. Skivan blir hennes åttonde studioalbum. Det har gått några år sedan hon debuterade med ...Baby One More Time 1999.

Disco Ensemble - Too Much Feeling

Inhemska Disco Ensemble har just avslutat en lång Tysklandsturné. Vi passar på att plocka in Too Much Feeling från plattan Warriors på spellistan.

Så här se hela spellistan ut

Här kan du kolla in alla låtar som för tillfället finns på spellistan. Du ser också hur ofta vi spelar dem. Spellistan finns också på Spotify, men där saknas så klart låtar som inte publicerats på Spotify.