Hoppa till huvudinnehåll

X3M

Grimes vill ha hundvalpar backstage

Från 2013
Bildtext Grimes gillar hundar.

Skulle du vilja ha en fransk bulldog i din loge om du var artist? Det vill kanadensiska Grimes.

Grimes har publicerat delar av sin raider (listan på saker artister vill ha backstage, red.anm.) på Tumblr och det är fantastiska saker bruden önskar sig på spelningar.

it is important that if said animal visits, they have a safe home to return to. lol.

Det viktigaste för Grimes är att det under inga omständigheter får finnas engångstallrikar, -bestick eller -muggar i hennes loge. Allt ska vara återanvändbart och inga vattenflaskor får heller finnas. På scenen vill hon ha minst fyra stycken glas-glas att ha vatten i. Maten som finns backstage får inte ha kommit i kontakt med plast, styrox eller aluminiumfolie och hon vill inte ha godis, chips eller annat småplock som inte finns listat på raidern.

Men det bästa av allt är att Grimes önskar sig besök av en söt bulldog, fransk bulldog, mops eller en spets. Hon påpekar också att det är viktigt att dessa djur bara hälsar på och har ett tryggt hem att återvända till innan musiken blir alltför hög.

Herre så gulligt vi tycker att det här är! När vi får börja ställa krav på vår arbetsplats kommer vi att kräva minst tre katter vid vårt arbetsbord.

Källa: Pitchfork.