Hoppa till huvudinnehåll

X3M

Kanye fick läderbyxor av Jimmy Kimmel

Från 2013

Efter det ökända Twittergrälet gästade Kanye West igår Jimmy Kimmel. Vem blev sur på vem?

För ett tag sedan gjorde Jimmy Kimmel en parodi på en Kanye West-intervju, och det här fick Kanye att härskna till. Det hela slutade i ett mastigt Twittergräl. Här hittar du vår rapportering om grälet.

You gonna love me or you gonna hate me, but I'm gonna be me.

För att reda ut striden bjöd Jimmy Kimmel in Kanye till sin tv-show, och igår satt de två killarna ner och pratade igenom sina duster. Det hela gick relativt civiliserat till och Kanye höll fast vid att han är ett geni. Tio minuter in i första delen av klippet fäller Kanye den geniala repliken For me to say I'm not a genious would be lying to you AND to myself. Vi hyllar dig Kanye, fler borde gilla sig själv som du.

Jimmy hade också tagit fasta på Kanyes förslag om joggingbyxor i läder och gjort ett par i babymodell som han gav i gåva till Kanyes och Kim Kardashians dotter North (andra klippet, fyra minuter in). Killarna gick också igenom tweetarna som Kanye skrivit om Jimmy, kolla två minuter in i det andra klippet. Vi älskar detta. Vi älskar Kanye, speciellt hans långa monolog om sig själv i slutet på andra klippet. Ah, kärlek.