Hoppa till huvudinnehåll

X3M

Tecknad hit in på listan

Från 2013
Bildtext Nytt från Studio Killers på listan.
Bild: Eliza Jäppinen

Vi tar en titt på veckans nya låtar på spellistan.

Envy - Am I Wrong

Äntligen har det norska underverket Envy nått oss i Finland. Efter höga listplaceringar i Norge, Sverige och Danmark har nu Am I Wrong getts ut här hos oss och förstås går den här finheten direkt in på vår spellista. De sköna tonerna ger oss lite R'n'B-fiilis och låten känns mäkta gladlynt. Kanske det är så att Nico Sereba och Vinzy V, tvärtemot många andra, använder lycka istället för ångest när de gör musik.

Studio Killers - Who Is In Your Heart Now?

Virtualbandet Studio Killers har gett ut sin debutplatta tidigare i år och nu kommer andra singeln från det självtitulerade albumet. Reklammakaren Eliza Jäppinen står för det visuella i gruppen och bandets sångerska Cherry är Elizas alter ego. Men fortfarande är Studio Killers ett superhemligt band. Men visst tänker ni sammma sak som vi, att vi vet vem sångaren är?

Här kan ni läsa vår intervju med Eliza.

Linkin Park & Steve Aoki - A Light That Never Comes

Linkin Park tar nya tag och teamar ihop sig med dj:n Steve Aoki såhär i hösttider. Och visst blir en glad av det här samarbetet och dansfoten börjar vippa.

One Republic - Counting Stars

Ännu en glad låt letar sig in på spellistan, och det behövs nog såhär i höstdepressionstider. Coloradobandet One Republic är ett av de klassiska My Space-banden som upptäcktes på internet. Nu är de tillbaka med Counting Stars som de säkert hoppas blir lika stor som superhitten Apologize. Nya plattan Native känns som ett perfekt höstalbum.

Såhär ser hela spellistan ut

Här kan du kolla in alla låtar som för tillfället finns på spellistan. Du ser också hur ofta vi spelar dem. Spellistan finns också på Spotify, men där saknas så klart låtar som inte publicerats på Spotify.