Hoppa till huvudinnehåll

X3M

Kanye West ombokar spelning för frieri

Från 2013
Uppdaterad 23.10.2013 09:16.
Bildtext Kanye West ombokade andra spelningen under sin turné. Istället friade han till Kim Kardashian.
Bild: STANISLAW ROZPEDZIK / EPA / All Over Press

Kanye West inhiberade sin spelning i söndags i sista minuten. Nu vet vi orsaken: han var tvungen att spontanfria.

Kanye West och Kim Kardashian har förlovat sig. Kanye friade till Kim i måndags medan en blåsorkester på 50 personer uppträdde med Lana Del Rays låt Young and beautiful.

Frieriet var en överraskning som Kanye hade fixat till Kims födelsedag. Han hyrde ett helt fotbollsstadium där närmaste familj och vänner var samlade. Texten ”PLEEEASE MARRY MEEE!!!” dök upp på stora stadiumskärmen.

Det var egentligen meningen att Kanye skulle uppträda i Vancouver i Kanada i söndags. Det var turnéns andra spelning som ombokades i sista minuten.

Kanye fortsatte sin turné The Yeezus Tour igår. Det är hans första soloturné på fem år. Turnén började i lördags och har i stil med Kanye själv kritiserats för att vara kontroversiell. En del av showen går ut på att scenen täcks av ett stort berg och ovanför berget visas ett videospel med bilder på Kanye. Vid ett skede av konserten dyker det upp en typ utklädd till Jesus. Det här har samlat speciellt mycket kritik i USA. Kanye förklarar Jesus-showen i en intervju som han gav några timmar innan frieriet.

Videon är inte längre tillgänglig och togs bort ur artikeln 13.1.2021

Källa: NME