Hoppa till huvudinnehåll

X3M

Festa hela veckan

Från 2013
Bildtext Det blir housebetonad fest på spellistan den här veckan. På bilden hänger Afrojack (till höger) med David Guetta i DJ-båset.
Bild: FERDY DAMMAN / EPA

Det är fest på Radio X3M den här veckan. Vi uppdaterar spellistan med tre härliga låtar som spelas på alla fester just nu.

Afrojack ft. Spree Wilson - The Spark

DJ-namnet Afrojack är ett skönt tillskott till spellistan. Spree Wilsons röst sitter som hand i handske med Afrojacks maxade låt The Spark. Det här är en partysång som det går lätt att dansa till och också musikvideon är full av energi.

Martin Garrix - Animals

Äntligen hörs den bara 17 år gamla DJ:n Martin Garrix första på Radio X3M. Houselåten Animals är mycket bas och en härlig melodi att som du kan nynna med i. Det här är låten som får alla att dyka upp på festen. Spelas med volymen på max.

Isac Elliot - Dream Big

Som vi alla väntat på Isac Elliots nya låt. Nu är Dream Big äntligen här. Låten har allt det där man vill ha från Isac Elliot och lite till. Den har en bra bas och en snygg melodi och som alltid är Isacs höga toner riktigt härliga att lyssna på. Vi har den på vår spellista, lägg till den på din.

Så här ser hela spellistan ut

Här kan du kolla in alla låtar som för tillfället finns på spellistan. Du ser också hur ofta vi spelar dem. Spellistan finns också på Spotify, men där saknas så klart låtar som inte publicerats på Spotify.

Text: Frida Hartman