Hoppa till huvudinnehåll

Kultur och nöje

I sömnigaste laget, Sanna

Från 2011
Uppdaterad 29.10.2013 12:11.
Sanna Nielsen

Musikrådet 18 november.

Brooke Fraser: Betty

Hans-Åke: Jag tycker om Brooke Fraser! Hon lägger in småroliga element i sina låtar, här var det fingerknäppningar. Enkla akustiska knep som gör det hela lite finurligt och levande. Mycket ryms med på tre minuter! Tummen upp.

Eva: Vet inte varför den här inte fungerar lika bra som Brookes förra hit There's something in the water, den blev jag helt golvad av men här fattas nånting. Det blir bara en okej-tumme.

Publiken: för enformigt först , men blev bra sen. Tummen upp

Helt ok. Borde säkert höra den fler gånger för att \"höra\" allt

Enkel men härli å myysi låt

Lagom tempo att städa till,och har lite nyheter i sig.

Tomas Ledin: Gott folk

Hans-Åke: Soundmässigt en väldigt Ledinsk låt, fast det är en hiphoplåt med ganska kritiskt budskap. I mina öron fungerar det ganska bra. Jag sväljer detta!

Eva: Risken att det ska bli pinsamt när Ledin tacklar hophop är ju enorm, men det blir inte alls så farligt som jag befarade. Han försöker inte ens rappa utan kör nån sorts talsång. Men inte blev det så värst bra heller. Blir nog en tumme ner.

Publiken: Tummen upp !Nästan bättre än Timbuktus original.

Oj då, det sku nästan kunna vara Tomas egen låt. Jag tycker om den här

Saaakeli! Vicket skrään.. Fejl sångar ti fejl låt!?? Blööder ur öörona! He jag som skickar!

Tomas är oftast bra , men nu har jag ingen fiilis för detta , kanske det är fel på mitt humör el. det att jag är- så mitt i allt- tum ner .

Det svider nog lite att erkänna det men svenskarna har hittat ännu ett verkligen bra programformat. Många bra låtar som har kommit från SMB, även denna är helt lyssningsvärd! Otippad kombination med ledin-timbuktu, men det funkar rätt bra!

Inget blir bättre med Tomas Ledin. Har nog av honom

Här försmäktar jag efter akut smärta och operation. Visste om att Kate Bush ska ge ut nytt, glad över att ni lyfter fram henne! Hon har en aura av självständig genialitet. Bra musik hos er idag, fast Ledin lät depserat ;-

Anna Ternheim: Walking aimlessly

Hans-Åke:Det här för mina tankar till Frida Andersson. Roligt att akustiska skivor tas så väl emot av publiken. Om jag vill ha riktigt "meno på" fungerar ju inte detta, men om man sitter och lyssnar på musik på kvällarna är det här jättebra, tummen upp!

Eva: Ett nytt tillskott i Pernilla Andersson och Melissa Horn-gänget. Jag tycker detta är riktigt vackert och ger det gärna en tumme upp!

Publiken:Tummen ner !Somnade nästan ...Gäsp

Om int jag vetat att detta e Anna,sku jag tippat på PernillaAndersson,liknande röst&musik. Gillar hennes sätt att sjunga,får mej att lyssna

skön-sensuell mjuk röst o o musiken bra-nu steg nog mitt humör-mera sånt på vega-svänger som en snäll älg . tum upp

Instrumentala i min smak men lite problem me rösten :-(

För slött för min smak

jag är inte mitt i bakandet tillräckligt sorgmodig för att den här låten ska orka intressera. Blir nu som en Frida Andersson-låt. Ännu en. Det enda som håller mig vaken är pepparn jag i misstag snortade för en stund sen..

tummen upp,passar för mig idag

Jag kom genast att tänka på Frida A. Gillar.

Sanna Nielsen: Just like that

Hans-Åke:Visst sjunger hon bra, men jag hade väntat mig att nånting skulle hända i låten. Det är vackert och tragiskt, men ens lite pukor hade gjort susen. Tummen upp för Sanna med låten saknar klimax.

Eva:Jag tycker det är ganska vackert. Lite mera krydda skulle jag också ha efterlyst, men nog går det ju för sig så här också. Ska nog bli en tumme upp.

Publiken:Otroligt bra röst. Må vara lugnt men tummen upp

Tummen upp !Gillar hennes röst.Kan väl hålla med att den var \"lite\" sövande.

Nej Sanna. Nej nej nej. Orkar int.

det finns inte tillräckligt med peppar i världen för att hålla mig vaken genom detta.... Tummen neeeer.

börjar så sömningt men sen vakna hon till lite o då var låten rätt så skön om man har nåt roligt att läsa eller nån film att se på- men ändå så är där nåt som retar upp mig-vet ej vad ?

Hon har nog lyssnat för mycket på Celine Dion. Men snygg bit förstås

Antony Hamilton: Woo

Hans-Åke:Riktigt skönt och avspänt, proffsiga musiker och en bra röst. Men här händer nog lite för lite. Ett litet lyft mot slutet hade behövts.

Eva: Problemet här är att introt väcker falska förhoppningar. Jag börjar tänka på Gnarls Barkley men så händer ingenting. Men jag blev ju nog nyfiken, ger gärna Anthony flera chanser. En svag tumme upp i alla falöl.

Publiken:Trevlig ny bekantskap och skönt svängig låt. Perfekt fredagsmusik. TUmmen upp.

Tummen sådär mitt emellan. Varken eller med andra ord.Enformigt trummande i bakgrunden. Ingen variation liksom.Hade väntat mig att något skulle \"hända\".

nåja nog går det att lyssan, men tror nog det är nåt fel på mig-får ingen fiilis idag , tum ner

detta ger mig rätt fredagsstämning:-)

Snygg röst. Jag saknar något, men tummen upp

Blev ingen gungning ...

Inte i min smak,för enformigt,usel låttitel dessutom. Duger möjligen som hissmusik,kan kanske konkurrera ut GloriaEstefan på väg uppåt.

nå visst var det lite mer fart än de förra låtarna (men efter sanna känns leonard cohen som en vitaminspruta..) men nja. Skulle gärna ha fått hända lite mera i låten. Men int dålit. Det får bli den där flegutummen L-Å talade om förra veckan.

Mer om ämnet på Yle Arenan