Hoppa till huvudinnehåll

Kultur och nöje

"Alice, Alice, who the f*** is Alice"

Publicerad 02.09.2011 15:10. Uppdaterad 29.10.2013 12:11.
Alice Cooper

Musikrådet 2 september.

Robyn: Call your girlfriend

Hans-Åke:Produktiv och kunnig artist, Robyn har ofta väldigt bra melodier och en personlig röst. Hon gör det som Abba och Roxette i tiderna gjorde för Sverige, två tummar upp från mig

Eva:Nu börjar Robyns produktion kanske kännas lite jämntjock, låtarna påminner en hel del om varandra. Det skulle vara roligt att bli riktigt överraskad nu. Men jag gillar henne verkligen så det blir en tumme upp.

Publiken:Nu är hösten räddad. Skönt att sitta inne en ruggig höstkväll framför en sprakande brasa, med kanske en whisky i handen å lyssna på Robyn

robyn rocks. Alla hennes låtar liknar dock varandra.

tänk att hennes röst ännu är så barnslig , gillar ej låten så tummen ner

Alice Cooper: I'll bite your face off

Hans-Åke: Pensionärsrock för Radio Vega. Men jag hör nog inte att det här är en låt från 2011. En upprepning av sådant Alice redan gjort för 40 år sedan. Min tumme är nog lite slak, personligheten saknas.

Eva: Låter som nån random countrygubbe. Först när han sjunger att han vill bita ansiktet av en fattar man att det är Alice Cooper. Tummen ner tyvärr.

Publiken:ancester still rock. Alice alice who the f...k is alice kooper. Rock on

Gillar Alice Cooper! Int kanske samma skarphet som på \"the Good Old Days\", men tummen upp i varje fall!

jo se jag är nog en rock`n rollare så gillar nog denna låt , fast ( Bruce S, ) är num.one om man frågar mig , så nog blir det en tumme upp,

Golfrock! Håller med om Stones-kopplingen. Egentligen bara titeln som anknyter ti gamla goda Alice. Helt ok låt,inget mer. Tummen opp,fast int såå högt.

Tummen upp för Alice Cooper. He´lt ok låt även om den inte hör till hans bästa.

Lady Antebellum: Just a kiss

Hans-Åke:En snygg popballad som inte förargar någon. Den saknar knorren som fjolårhitten Need you now hade. Ingen stark tumme upp.

Eva: Jag tog en liten tupplur medan den här spelades. Mycket harmlöst jag stänger inte av radion men inte skruvar jag upp volymen heller. Blir en tumme ner igen.

Publiken:Det HÄR är bra!

som en ballad helt ok , men tycker den är ganska långt fr att kallas en country låt , tummen upp

mysig fredagslåt tycker lisbeth

Ganska smörigt, men kanske i rätt stund med rätt person är den bra? Blir lite ljummen.

Joakim Berg: Det känns perfekt

Hans-Åke: Jag har alltid gillat originalet You might think, jag blir på gott humör av låten. Har aldrig hört Jocke sjunga så här glatt förr. Absolut tummen upp.

Eva: Jag är en stor Kent-fan. Men det här är en barnlåt, inte hör jag på Hej hå hej hå där hemma heller. Funkar säkert bra i filmen, men nä. Tummen ner.

Publiken: bra Kent , jag gillar denna o orden är bra o svenskarna kan göra musik

aningen tråkig låt som inte fastnar,men bra försök iallafar tycker henrika

Kim Herold: Easy Love

Hans-Åke: Något av det bästa som Kim har gjort. Jag har gillat flera av hans tidigare låtar, och den här är roligt spruttig med 60-talsgitarrer. Tilltalar mig.

Eva: Nu förvånar jag alla, mig själv inkluderad, och ger en stark tumme upp! Kim är lika slö som alltid men det hurtiga kopetikopeti-kompet manar det hela vidare. En rolig låt!

Publiken: kopetikopp o jo han är lite för \" mjuk\" o slö i rösten , saknar lite mera \"styrka\" känsla men kanske en \"liten \" tumme upp

Easy Love var en positv låt! Just sån som man vill höra en fredag eftermiddag, när man kör hem från jobbet! Tummen upp!

Njaa, i dag är jag nog lite besk. Bättre kan ni men, det är morjens att Hans-Åke är tillbaka