Hoppa till huvudinnehåll

Kultur och nöje

"Betär kan tu Tobias!"

Från 2011
Uppdaterad 29.10.2013 12:11.
Superheavy
Bild: Colin Stark

Musikrådet 19 augusti.

Superheavy: Miracle Worker

Kjell: Jag är svag för den här typen av musik. Lite råddig men oerhört bra gjort. Ibland går det åt skogen när många storstjärnor går in i samma studio men här har det lyckats.

Eva: Med ett sådant här team blir ju mina förväntningar skyhöga men helt knockoutad blev jag trots allt inte. Men visst var det tillräckligt bra för en tumme upp!

Publiken:
Det börjar ju svängit o bra , man blir ju glad o det svänger skönt .

bra låt, men med så tunga namn hade man ju väntat sig ÄNNU mer på något sätt. Fast absolut en härligt svängig låt som klämmer de sista dropparna sommar ut årstiden!

Mmm,JossStones röst får mej att smälta. Intressant mix med Jaggers kännspaka pipa...hitmaterial o tummen opp!

Härlig låt med afrika/reggae/soul-stuk! Skönt rivigt! Mera sånt!

Tobias Granbacka: It wasn't me

Kjell: För mina tankar till singer-songwriters som Billy Joel. Jag blir så glad av att en så här välproduccerad låt är gjors av idel finlandssvenska förmågor! Jättebra!

Eva: Tobias har varit mycket aktiv inom musiken sedan Father McKenzie dök upp i eurovisionsuttagningarna. Sjunga kan han, en snygg powerlåt!

Publiken: ZzzzzZZZzzzzzzz..... Så vanligt!!!!!!! Visst har jag hört den här låten i tusen versioner förr?

Gäääsp! Trist,tråkigt,enformigt,för mycke pojkbandsfiilis för min smak. Betär kan tu Tobias!

härlig röst o låtens tempo gillar jag o det är ju super att vårt land har så här bra musiker , mera sånt vill jag höra i min radiokanal

Björn Skifs: Break the spell

Kjell: Låter nästan lite gospelaktigt, ett stort och mäktigt arrangemang. Är inte helt övertygad, låten är som plockad ur en show och står inte riktigt på egna ben.

Eva: Jag dras med! Gillar detta, den fungerar säkert oerhört bra live.

Publiken: jaha nog kan den Björn sin sak , en bra låt igen . Ni har valt bra låtar idag så tummen upp även för denna som de tidigare jag kommenterat idag

På tal om Billy Joel,detta kunde ju också vara hans låt. Helt ok,helt lagom.

Det finns ingen som Björn Skifs! Ni har gjort min dag. Tack! Nu kan jag dö lycklig.:-)

Jag tycker om att höra texten. Jag har alltid gillat Björn Skifs röst. Men den här känns lite för pampig, kan hända att \"låter\" bättre nästa gång man hör den.

mjååå. ok! Helt bra. Kräver några lyssningar för att jag ska få en ordentlig åsikt, lite svårgreppad. Men Skifs är ju alltid Skifs!

Melanie C: Think about it

Kjell: Jag är ingen dansare men ändå börjar dansgolvet dra. Måste väl vara en tumme upp då.

Eva: Sporty var min favoritspicegirl, definitivt den med bästa sångrösten, och jag vill så gärna tycka om hennes soloprojekt. Men den lyfter inte riktigt blir lite jämntjock.

Publiken: Skön röst men vart försvann resten i låten?

nix detta är nog inte nåt jag gillar , det är för mycket "dunka-dunka" i min smak , har välan nåt med åldern att göra ( alltså min ) så nu blev det tummen ner

Känns som en i mängden. Helt ok, men inte något speciell.

Solklar "köra-bil-låt"! Bra stuf! Men man hör faktiskt likheter med både Pink och Katy Perry. Kunde inte nån av dem fått låten så man skulle slippa komma ihåg så många likartade artister? Säkert kunde nån av dem ha gjort den lika bra..

Chris Medina: What are words

Kjell: Inte ett öga torrt. Han sjunger bra men rösten räcker inte riktigt till för texten. Skratta inte nu, men jag skulle vilja höra nån i stil med Jari Sillanpää sjunga den här låten.

Eva: Jag är förtjust, men misstänker att den tragiska historien bakom den påverkar mig. Om jag inte kände till detta kanske jag skulle stämpla detta som smör. Men jag är förtjust i alla fall.

Publiken: Jag tycker om rösten, stark. Låten helt ok, men man blir nästan lessen när man hör på den. Tummen upp.

den är verkligen sorlig o gripande , han är djupt olycklig , bra att det ej bara är hjärta smärta , man känner av hans lidelse i o med att han sjunger i falsett o rösten är bra .

Verkligen en vacker sång, men jag gillar inte att hans röst så hemskt mycket. Men annars väldigt fint

Han låter lite ansträngd i refrängen,vilket anstränger mina öron. Men visst,fin text...för lite dunkadunka kanske?

Bra låt! Bra röst och allt det där!Men det där första falsettvrålet kom nog så puskan takaa att jag höll på att få hjärtattack! Hjälp!

Mer om ämnet på Yle Arenan