Hoppa till huvudinnehåll

X3M

Popbrudarna regerar

Från 2013
Uppdaterad 04.11.2013 15:27.
 Lady Gaga
Bildtext Nytt från Gaga in på listan.
Bild: MTV / Getty Images

På veckans spellista plockar vi in en hel del pop, lite elektro och flera brudar.

Katy Perry - Unconditionally

Men jestas Katy, det här är riktigt fantastiskt! Redan vid första tonen är redaktör Salo alldeles fast i den här låten från nya albumet Prism. Uppmaningen lyder: tryck på repat och lyssna resten av hösten.

Satellite Stories - Campfire

Uleåborgsbandet Satellite Stories gör oss glada med sin medryckande singel Campfire. Om du hört låten Helsinki Art Scene kan du inte missta dig på bandet. Det är kännspakt sound och dansanta toner. Nu finns också hela deras nya platta Pine Trails på Spotify.

Lady Gaga ft. R. Kelly - Do What U Want

Ah, vi älskar ju Lady Gaga och trots att en till en början kanske får känslan att R. Kelly passerat sitt bäst före-datum är detta ett skönt samarbete. Skön 90-talsfiilis.

Rudemental ft. Emeli Sandé - Free

Beneath You’re Beautiful-Emeli är tillbaka, den här gången sjunger hon på elektrogruppen Rudimentals låt Free. Det är mer dansant än tidigare, utan att bli hoppigt. Vi gillar det pompösa slutet, definitivt en låt värd att ha på spellistan.

Sia ft. The Weeknd & Diplo - Elastic Heart

Har man en låt på soundtracket till en Hunger Games-film är det en given succé. The Weeknd har till och med med sitt namn två gåner på skivan till nya filmen Catching Fire. Elastic Heart, som nu också ploppar upp på X3M:s spellista är gjord tillsammans med Sia, som vi kommer ihåg från Titanuim, och Diplo från Major Lazer.

Eminem ft. Rihanna - The Monster

Som redan synts på vår sajt älskar vi allt det här nya Eminen gör, The Monster är inget undantag. Och vem är bättre än Rihanna att dra upp Eminen som kanske har fallit lite i glömska bland den stora publiken. Lysande!

Så här ser hela spellistan ut

Här kan du kolla in alla låtar som för tillfället finns på spellistan. Du ser också hur ofta vi spelar dem. Spellistan finns också på Spotify, men där saknas så klart låtar som inte publicerats på Spotify.