Hoppa till huvudinnehåll

Samhälle

Må 2.12 kl 15.00 har vi en vinnare!

Från 2013
Uppdaterad 30.10.2015 13:35.

November har övergått i december. Det innebär samtidigt att Movember är slut och att en massa mustascher har rakats bort. Till mångas lättnad. För trots att Movember -kampanjen samlar in pengar för ett gott ändamål, dvs pengar till förmån för forskning kring prostatacancer, så tycker många ändå att det är skönt att slippa alla dessa mustascher.

Mustascher väcker skräckblandad förvirring

Eller för att citera kollegarn Hanna Sihlman: "Mustascher väcker skräckblandad förvirring." Också vår enväldiga Movember -jury Anne Hietanen och Hannah Norrena vittnar om att mustascher väcker en hel del motstridiga känslor. "En del mustascher var lite på gränsen till vad som känns okej i dagen samhälle." är deras spontana kommentar efter att ha kastat ett första öga på de mustascher som tävlar om att bli Svenskfinlands stiligaste mustasch.

Juryn har redan hunnit meddela att nivån på tävlingen är "väldigt, väldigt hög". Segraren kommer att utses på Twitter måndag 2.12.2013. kl 15.00 under hashtagen #Twitterbloggen. Bilder på vinnaren samt juryns motiveringar kommer också att publiceras här på Twitterbloggen.

Som socker på botten ännu en Movember -notering:
Fotbollspelaren Tim Sparv ses av många som en stark kandidat att ta hem spelet. Själv är Sparv minst sagt anspråkslös när han kommenterar sina egna chanser.

Må 2.12 kl 15.00 utses vinnaren

Med skräckblandad förvirring vill jag presentera de som tävlar:
(3 sidor)

Inbäddningen fungerade inte längre och togs bort 10.7.2020

Läs också:
Här är Svenskfinlands snyggaste mustascher.
Obs debatt deltar i Movember
Vem har den stiligaste Movembermustaschen?
Gör fyrk på mustaschen

Twitterbloggen