Hoppa till huvudinnehåll

Samhälle

Dimitri Qvintus har snyggaste mustaschen

Från 2013
Uppdaterad 30.10.2015 13:37.

Första pris: Dimitri Qvintus

För Dimitri är mustaschen inte en mustasch utan en livsstil

Här är den segrande Movember-mustaschen. Första pris går till Dimitri Qvintus. Så här motiverar juryn Anne och Hannah sitt val:

För Dimitri är mustaschen inte en mustasch utan en livsstil. Vi gissar att han till och med ingått partnerskap med sin mustasch, så väl har han inkoroporerat den i sin utsökta look! Vi är imponerade, Vi är nästan galna av lycka över denna läppens finaste krona. Dimitri, med din mustasch kommer du att gå långt!

Andra pris: Oliver

Juryns motivering: Vi tycker att Oliver visar på iniativförmåga och gott hjärta då han, trots att han faktiskt ser ut att vara en hund, ställer upp i denna viktiga tävling.

Hedersomnämnande

Linus Hoffman får specialomnämnande för kreativt bildtänkande, med en spännande bild på datorn i bakgrunden, OCH dessutom för sympatisk look. Väldigt få män lyckas se pålitliga ut även med mustasch. Linus visar att även det omöjliga är möjligt.

Slutligen vill juryn tacka samtliga deltagare:

Överlag var nivån mycket hög! Vi hade svårt att klara av alla fina bilder. En del var dock lite på gränsen till vad som känns okej i dagens samhälle. Hannah blev rädd flera gånger och Anne fick trösta och försäkra Hannah om att hon är i trygghet. Män med mustasch kan ju lätt se ut som om de vanligvits gömmer sig i buskage och spionerar på oskyldiga damer.

Läs också: Här är Svenskfinlands snyggaste mustascher.

Twitterbloggen