Hoppa till huvudinnehåll

X3M

Dålig vecka för Britney

Från 2013
Uppdaterad 12.12.2013 14:29.
Britney Spears
Bildtext Britney Spears får hoppas på en ljusare framtid.
Bild: EPA/MICHAEL NELSON

Så här dåligt har det aldrig någonsin gått för Britney. Till och med hennes debut sålde bättre än det nya albumet.

Britney Spears nya album Britney Jean kom ut för några dagar sedan, men det säljer inte så värst bra (för att vara Britney). Skivan har sålt 107.000 kopior och hon ligger på fjärde plats på Billboard 200. Det här är den sämsta öppningsveckan i hela hennes karriär, både när det kommer till försäljningssiffror och listplacering. Tidigare så har hennes sämsta försäljningsvecka hört till debuten, ...Baby One More Time, som sålde 121.000 kopior.

Självklart har skivindustrin också med fallet att göra. Ingen köper ju egentligen skivor längre, men det man inte kommer undan är att Britney Jean har mycket sämre siffror än albumet Femme Fatale som kom ut för bara två år sedan. Har den allmänna skivförsäljningen blivit så dålig på två år? eller är folk bara trötta på Britney?

Vi har inget svar på de frågorna, men det som säkert hjälper Britney att få en knuff i rätt riktning är hennes nya video till låten Perfume. Dessutom sätter hennes show i Las Vegas igång snart, och den ska hålla på lääääänge, så då har hon chans att visa vad hon kan.

Duett med Lady Gaga

När Britney för en tid sedan gjorde reklam för sin nya skiva sa hon att hon gärna skulle göra en duett med Lady Gaga någon gång. Och det ser inte ut som att det bara skulle vara avlägsna drömmar för Brittan. Lady Gaga verkade gilla idén och twittrade till Britney att hon är med på noterna. Vi får hoppas att det inte bara är tomma ord.