Hoppa till huvudinnehåll

X3M

Sound of Sune på bio

Från 2013
Uppdaterad 27.06.2014 09:58.
Bildtext Sune och familjen åker på resa.

I veckoslutets biopremiärer hittar vi en gammal favorit och flera barntillåtna rullar. Och lite creepighet.

Sune på bilsemester

Många har säkert väntat på nytt Sune-material och nu går drömmen i uppfyllelse. Sune med familj springer över de Tyrolska ängarna i bästa Sound of Music-anda och pappan gör bort sig som vanligt.

Filmen har premiär i Vasa, Kokkola, Mariehamn, Jakobstad och Ekenäs idag. I Helsingfors, Esbo, Tavastehus, Kajana, Borgå, Pargas och Kimitoöarna visas filmen från den 10 januari.

Walking With Dinasours 3D

Om Jurassic Park inte var tillräckligt för dig är detta din dag. Walking With Dinasours 3D är en fantastisk överlevnadshistoria och förhoppningsvis en fantastisk visuell upplevelse. Hit med kidsen på jul!

A Late Quartet

Det låter kanske inte så sexigt, en symfoniorkesters 25-årsjubileum och parkinsons. Men sen igen, Philip Seymor Hoffman och Christopher Walken är med.

Insensibles / Painless

Oj oj oj! Det här är den mest intressanta filmen den här veckan! Barn som inte känner smärta, mentalsjukhus på 1930-talet, cancer, adoptioner och lite skräck. Det är vad som väntar i filmen Insensibles. Vi vill genast se den här!

Frozen

En vinterfilm från Disney, det är just vad vi behöver till jul. Eller? Den känns lite väl könsstereotyp, men vi ska inte döma före vi sett filmen! Vi återkommer.