Hoppa till huvudinnehåll

Titta och lyssna

Min musik: Susan Holmberg

Från 2013
Uppdaterad 04.05.2016 09:27.
Susan Holmberg

Årets tomte i Min musik heter Susan Holmberg. Hon är en stor vän av alla slags julmusik och bjuder på en stämingsfull lista till alla Radio Vegas lyssnare.

- Min lålista är en låtlista med julsånger. Det finns många fina julsånger men tyvärr får man inte med alla men en del av dem vill jag dela med mig av här. De finns nån låt jag tagit med för att jag anser man kan lyssna till dem även vid julen.

- Julen är en viktigt högtid för mig, Jag gillar julen väldigt mycket. Att lyssna på fin julmusik, pynta och baka,laga julmat. Jag var bland annat på julkonsert den 7.12 på Villa Lande på Kimitoön.Då sjöng Helene Nyberg,Thomas Lundin, Henrik Åberg julsånger med Thomas Enroths orkester.

- Artisterna jag valt har jag träffat(en del av dem) nångång under min tid som musikälskare.En del flere gånger.på olika platser. Musiken är mitt stora intresse som också fotografering och bak/matlagning. Jag fotar oftast då jag är på musikevenemang om jag har möjlighet och att de finns tillåtelse att göra det och då jag fixat till nåt bakverk eller något gott att äta här hemma.

- Med denna låtlista vill jag önska ALLA lyssnare och ALLA artister en GOD JUL och hoppas vi ses igen.Ta väl hand om varann.

Måndagen den 23.12.2013 kl 19.30 och söndag 29.12 kl 8.05

DRÖMMER OM EN JUL HEMMA
Anita Lindblom

JULENS TID ÄR HÄR
Magnus Carlsson & Molly Sandén

LÅT MIG FÅ TÄNDA ETT LJUS
Sanna Nielsen

DET ÄR JUL I VÅRT HUS
Lasse Berghagen

NÄR IKVÄLL JAG TÄNDER ETT LJUS
Hans Martin

ADVENT
Helén Nyberg

HIMLEN I MIN FAMN
Carola

JUL JUL STRÅLANDE JUL
Peter Jöback

DEN KLAPP VI GER
Thomas Lundin & Jannike Sandström

DÅ ÄR DU ALDRIG ENSAM
Lasse Berghagen

LAST CHRISTMAS
Jan Johansen

GLÄNS ÖVER SJÖ OCH STRAND
Christer Sjögren

ANGEL IN MY ROOM
Eva Dahlgren