Hoppa till huvudinnehåll

X3M

Bröderna Oasis öppnar bar

Från 2014
liam gallagher sjunger
Bildtext Liam ska bli kaveri med sin bror Noel, ryktas det.
Bild: EPA / Leo La Valle

Det finns olika sätt att komma över osämja syskon emellan, ett sätt är att göra business tillsammans. Liam och Noel Gallagher ska hitta tillbaka till varandra genom att öppna en bar.

Så här i efterhand kan man tycka att en av de charmiga grejerna med 90-talsbandet Oasis var just att bröderna Liam och Noel Gallagher aldrig riktigt kom överens. Det fanns i alla fall alltid något att prata och skriva om, speciellt efter att deras musik inte mer gav utrymme för positiva recensioner. Synd var det förstås att bröderna sedan hamnade i så pass allvarliga bråk att både det gemensamma bandet och deras relation splittrades.

Nu har bröderna Gallagher ändå kommit på det ultimata sättet att begrava stridsyxan: de ska öppna en bar tillsammans. Ursprungligen lär det vara Liam och mamma Peggys idé, sedan tog man med Noel i barkanoten. Bröderna menar att baren ska ha indierock-känsla och servera rustik mat - och den ska heta Champagne Supernova. Förstås.

Så om du befinner dig i Manchester i framtiden kan det löna sig att leta upp stället, i bästa fall ställer bröderna till med barslagsmål som underhållning.

Källa: Daily Star.