Hoppa till huvudinnehåll

X3M

Efterlängtade låtar på spellistan

Från 2014
Mando Dia släpper nytt material, på engelska.
Bildtext Mando Dia släpper nytt material, på engelska den här gången.

Alltså vi har så bra låtar på spellistan just nu. Vi blir alldeles lyckliga. Lyssna på de nya låtarna här.

Varje vecka tar vi in nya låtar på kanalens spellista. Den här veckan har vi en härlig blandning av svenskt, finlandssvenskt och stora stjärnor. Alla helt fenomenala såklart.

Veronica Maggio & Håkan Hellström / Hela huset

Veronica Maggio och Håkan Hellström sjunger ihop och eldar upp en gammal lägenhet i den här riktigt färska videon. Båda två gick hem med fina priser från helgens musikgala P3 Guld, och det var de verkligen värda. Hela huset finns med på Veronicas senaste album Handen i fickan fast jag bryr mig. Snyggt namn på en skiva också.

Beyoncé / XO

Här är en av de omtalade singlarna från Beyoncés överraskningsalbum Beyoncé. Videon till låten, som är inspelad på Coney Island, är signerad kändisfotografen och -regissören Terry Richardson. Vi får se den glada och lekfulla sidan av Beyoncé när hon åker omkring på nöjesfältet och roar sig med sina vänner. Hör ni det där ljudet i början? Det är en inspelning från rymdfärjan Challenger som gick upp i rök, med hela sin besättning år 1986. I början fick Beyoncé kritik för detta, men den försvann när hon meddelade att hon med låten vill hjälpa såna som förlorat en närstående. Hon är så god, den där Bjonkke.

Lily Allen / Air Balloon

Lily Allens nya singel, Air Balloon, har också tagit sig in på listan. Låten är riktigt typisk Lily Allen och vi blir glada över hennes simpla, men ändå lysande, texter och toner. Vi väntar med spänning på hennes nya album som ska släppas i vår.

Redrama ft. Kristinia DeBarge / Let Go

Redrama är tillbaka, och den här gången gör han en trallvänlig duett. Vi får något latinodrömskt i våra blickar när vi lyssnar på låten. Kolla in den purfärska videon - den är inspelad i samma fängelse som Lady Gagas video till Telephone.

Mando Diao / Black Saturday

Äntligen är Mando Diao tillbaka med något nytt. Efter att deras senaste skiva Strövtåg i hembygden gått på repeat hela våren och sommaren är det dags att gå tillbaka till det engelska språket. Black Saturday gör oss inte besvikna. Istället får den oss att hoppa upp från stolen och börja dansa. Och vänta ivrigt på den nya skivan såklart.

Så här såg det ut när de spelade låten på P3 Guld i helgen.

Så här ser hela spellistan ut

Här kan du kolla in alla låtar som för tillfället finns på spellistan. Du ser också hur ofta vi spelar dem. Spellistan finns också på Spotify, men där saknas så klart låtar som inte publicerats på Spotify.