Hoppa till huvudinnehåll

X3M

The Hoff får egen talkshow

Från 2014
Uppdaterad 23.01.2014 16:22.
david hasselhoff
Bildtext Nu kan The Hoff lägga till svensk tv-värd i sin resumé. Otippat?

Finns det något David Hasselhoff inte skulle ge sig in på? Snart kan han ses i en helt egen talkshow på Sveriges TV3.

Vi minns honom som 80-talets riddare i den talande bilen och 90-talets hunkigaste strandvakt. Nu blir han 2010-talets kanske mest otippade programvärd i… Sverige! David Hasselhoff, eller The Hoff som han också går under, får under våren fungera som programvärd i en helt egen talkshow i TV3 Sverige.
Det är produktionsbolaget Mexiko, med mediaprofilerna Filip Hammar och Fredrik Wikingsson i spetsen, som idag spelar in det sista avsnittet av talkshowen vilken lovas bli något man aldrig tidigare sett i svensk tv.

Hasselhoff har den härliga amerikanska självgodheten. Både dryg och ödmjuk på samma gång.

Hoffen gästade förra veckan programmet Skavlan och den första gästen i Davids egna show blir just Fredrik Skavlan. På frågan varför världskändisen går med på att göra en talkshow just i Sverige lär han ha svarat: Varför inte? Och gör man en snabbkoll över vad Hoffen riktigt sysslat med sedan Baywatch lades ner år 2001 kan man konstatera att han inte är en man som rädds nya utmaningar och att driva litet med sig själv och sin bakgrund.

Med småroller i både film och tv, som bland annat porrproducent i Sons of Anarchy, gästandet av diverse talang-, och realityprogram (både som domare och tävlande), casinospel på internet i Hasselhoff-tema och en lång karriär som pop-sångare med varierande framgång under bältet känns det här senaste påhittet inte så långsökt.

Exakt hur programmet kommer att se ut återstår ännu att se, men om David själv får välja blir det sång, dans och inslag ute på gatorna. Hasselhoff - en svensk talkshow går av stapeln den 24 februari.

Inga smygtitt bakom scenerna på showen har ännu publicerats. Vi får hålla till godo med en färsk trailer.

Källa: Aftonbladet

Text: Niclas Johansson