Hoppa till huvudinnehåll

X3M

Inhemsk vecka på spellistan

Från 2014
Uppdaterad 05.02.2014 12:47.
Bildtext Krsita spexade till det på Rockoff i somras.
Bild: X3M/Catariina Salo

Vi plockar in tre nya låtar på Radio X3M:s spellista, alla inhemska - alla olika. Det är prinsessor, poppojkar och metallhjältar. Lyssna och bli glad!

Satin Circus - Expectations

Om knappa två veckor (14.2) är det releasefest för Satin Circus debutplatta Expectations. Den senaste singeln har samma namn som plattan och hittas nu på vår spellista. Killarna fotsätter i samma glada stil som tidigare. Nu kan du också höra hela plattan på förhand via Ylex!

Krista Siegfrids - Cinderella

En vanlig Krista, en mini-Krista och en drag-Krista. Så såg det ut när Krista Siegfrids uppträdde med nya singeln Cinderella under UMK-finalen i Barona Arena i lördags. Låten som Krista skrivit till sina fans har nu ploppat upp på vår spellista.

Krista gjorde också öppningsnumret i UMK-finalen, om du inte sett det uppmanar vi dig att göra det. Det var oerhört proffsigt, snyggt och underhållande. Hurra för UMK och Krista!

Krista Siegfrids: Cinderella (UMK-finaali 1.2.2014)
Videon inte längre tillgänglig. 20.1.2021

Arion - Seven

Är det här vår nästa melodiska metallexport? Troligen. Killarna i Arion fick fart på karriären efter att de deltog i UMK med låten Lost förra året och kom på en hedervärd femte plats. Nu är bandet tillbaka med en ny singel som spelar skiten ur andra metallband som ligger på listorna just nu. Vi gillar!

Som kuriosa kan vi berätta att Arions trummis är bror till Stratovarius gitarrist. Men Arions sångare däremot, som heter Viljami Holopainen, är däremot inte nära släkt med Nightwish-duden Tuomas Holopainen, i alla fall så vitt vi vet. Varsågoda för viktig fakta!