Hoppa till huvudinnehåll

X3M

Nya låtar av Katy Perry och Avicii på spellistan

Från 2014
Uppdaterad 03.05.2016 12:09.
Bildtext Ny musik av Katy Perry på spellistan
Bild: EPA/Michael Kappeler

Radio X3Ms spellista är fullspäckad med ny och mycket varierande musik. Finskt, svenskt brittiskt och franskt. Allt från saxofon till hårdrock. Vilken salig blandning.

Clean Bandit / Rather Be

Rather Be har blivit en hit i England och är en intressant låt som består av en blandning av klassisk musik och dance. Clean Bandit gör själv sina musikvideon. Detta är den fjärde singeln från deras kommande album och släpps i maj.

Avicii / Addicted To You

Nu kan vi skaka röv till den nya Avicii-singeln. Hey Brother var en megahit och Addicted To You har definitivt samma vibbar.

Katy Perry / Dark Horse

När Katy Perry uppträdde på Grammy-galan med sin nya låt Dark Horse så var det många som beskyllde henne för satanistiska budskap. Det var definitivt en snygg show.

John Newman / Losing Sleep

Losing Sleep är den tredje singeln från John Newmans debutalbum, Tribute. Den 23-åriga John skulle egentligen bli bilmekaniker, men tur nog så tog musiken över på heltid.

Linnea Henriksson / Du söker bråk, jag kräver dans

Vi lärde känna Linnea via Idol 2010, hon placerade sig på fjärde plats. Efter det gick karriären spikrakt uppåt och hon blev framröstad som Årets artist 2012 i P3 Guld. I februari släpps hennes andra album Du söker bråk, jag kräver dans.

Imagine Dragons / Demons

Imagine Dragons är ett indierockband som slog igenom med låten Radioactive som de vann en Grammy för. Nya låten Demons har klarat sig bra på Billboard, tolv veckor bland de tio bästa.

Klingande / Jubel

Ah saxofon! Jubel är en härlig låt av den franska duon Klingande. Bandet älskar det svenska språket så mycket att både bandnamnet och låtnamnen är på svenska.

Santa Cruz / We Are The Ones To Fall

Santa Cruz är ett finskt rockband som får sin inspiration av Skid Row och Guns n' Roses. På våren ska de turnera i England. Deras nya singel kan nu höras på X3M. Tyvärr hittade vi inte låten på nätet än. Singeln ges officiellt ut den 28 februari.

Hela Radio X3Ms spellista hittar du på Spotify.