Hoppa till huvudinnehåll

Titta och lyssna

Soulflavours på tre språk

Uppdaterad 13.02.2014 21:33.
soulflavours

Kokboken är kanske den sista som försvinner ur bokhyllan. Tänk dig att under spisfläkten med flottiga fingrar påta och bläddra på en pekplatta. Nej kokboken, analog och fysisk håller i sig.

Det fick också Stephanie Seege, 29, erfara då vänner och bekanta önskade sig någonting mellan hårda pärmar att bläddra i, hålla i och lukta på. Stephanie hade ju tänkt sig nånting annat. Det är helt klart att hon har de sociala mediernas marknadsföringskrumelurer under kontroll. Inte så konstigt med hemvist i London och eget företag med online marknadsföring som specialområde.

Kokboken kom till som en följd av att finna ett eget välbefinnande med mottot – hälsosamma vanor ger ett mera motiverat vardagsliv.

Titeln på hennes bok som utgivits på tre språk. Soul flavours – inspirerande och lättlagade recept utan användning av gluten, mjölkprodukter, jäst, ägg och raffinerat socker lämnar inte heller luckor för att gissa sig till innehållet.

Dessutom är Stephanie en av de lyckliga unga innovativa som fått ta emot finansmogulen Anders Wall Stipendiet (2009). Maasta se pienikin ponnistaa (finns det ett bättre svenskt uttryck - tror inte det). Anders startade nämligen sin karriär med att sälja slaktade kaniner. Men det är en annan historia.

Stephanie Seege
Bildtext Stephanie
Programmet är inte längre tillgängligt
Nyländsk förmiddag
Nyländsk förmiddag - Spela upp på Arenan

Mer om ämnet på Yle Arenan