Hoppa till huvudinnehåll

X3M

Här hånglar Svenskfinland

Från 2014
Uppdaterad 14.02.2014 10:58.
Bildtext Hemmafest, skoldisco, nattklubb och hemma är mest populära ställena för första hånglet.

Vi redde ut var finlandssvenskarna debuterade i hångel och tipsar samtidigt om flera fina kyss-scenarion.

Det råder inga tvivel, största delen av finlandssvenskarna har varit på en hemmafest när de hånglats för första gången. Att skoldisco ligger tvåa på listan är heller föga förvånande. Det som ändå väcker stor uppmärksamhet är alla de egna svaren som droppat in. Så förutom att fastställa var ni har debutpussats har vi också plockat fram de allra konstigaste och finaste svaren ni skickat in.

På bilden ser du hur kysställena fördelar sig jämfört med varandra.

Ha en fin alla hjärtans dag!

Det mest österbottniska

Sju av er har stökat undan ert första hångel på en dansplats, nästan hälften av kyssarna skedde i Fagerö. Det om något känns riktigt urösterbottniskt.

Det mest morbida

Ett väldigt komiskt men samtidigt väldigt creepy svar vi fått in är "i en källare". Vi tänker inte ens börja analysera det desto vidare.

Det mest romantiska

Det blev en svår kamp att välja den mest romantiska kyssen, det kom flera fina alternativ. Till sist valde vi enhälligt (vi är en diktatur) "i hopptornet fem meter över havet". Tänk att sitta där i tornet med fötterna dinglande över kanten och köra en riktigt våt tungkyss. Ah, fantastiskt. Som bubblare måste vi också nämna "midsommarafton på en brygga", låter som en klassisk filmscen.

Det mest onyktra

Vi kan tänka oss att en stor del har fixat undan sin kyss i ett aningen onyktert tillstånd, men då ser vi mest ett disco eller en sommardans framför oss. Det mest överraskande svaret på Svenskfinlands första hångel var kanske "i fyllan på en kyrktrappa på konstens natt". Ja varför inte, kan ju tänkas.

Det roligaste

Faktum kvarstår ändå. Det roligaste svaret vi fick in var "bakom äggcentralen".