Hoppa till huvudinnehåll

X3M

Fredrika får raggnings-tourettes

Från 2014
Uppdaterad 12.12.2014 16:38.
Programmet är inte längre tillgängligt
X3M-tv: Fredrika får raggnings-tourettes (kortare version) - Spela upp på Arenan (Programmet är inte längre tillgängligt)

Vad händer då man kombinerar en förtjust Fredrika, en livrädd Juuso Mäkilähde, en bil, vita kläder och en kaffekopp? Svaret är att allt händer. Allt och lite till.

När Fredrika från Succémorgon föreslog att hon kunde åka bil tillsammans med Juuso "Mäkkäri" Mäkilähde, som är programledare för Suomen surkein kuski, anade vi inga ugglor i mossen. Vi visste att Fredrika är lite förtjust i honom, men vi tänkte att hon reagerar som de flesta gör, genom att rodna och bli lite blyg. Men så gick det ju inte, för det är ju Fredrika vi talar om. Istället plockade hon fram sin värsta flört-arsenal och drar till med allt från växelspakar till läderhandskar.

Okej, de körde ju också lite. I det längre klippet kan ni se varför Mäkkäri lite försynt undrar om barnlåset är på, hur Fredrika klarar sig i Helsingfors farligaste rondell och vad Mäkkäri till slut ger för vitsord åt hennes körprestation. Och månne hon inte också då vrider om det till något snuskigt.

Programmet är inte längre tillgängligt
X3M-tv: Fredrika får raggnings-tourettes (längre version) - Spela upp på Arenan (Programmet är inte längre tillgängligt)

Suomen surkein kuski, måndagar kl 20.05 på MTV3 och repris på tisdagar, samma kanal, kl 16.15.