Hoppa till huvudinnehåll

X3M

Det bästa med That Awkward Moment: Zac Efron

Från 2014
Bildtext Zac Efron spelar en av huvudrollerna i komedin That Awkward Moment.

Den här veckan har filmen That Awkward Moment premiär i Finland. Filmen har fått dålig kritik och det bästa med filmen är väl att tonårsidolen Zac Efron har en av huvudrollerna.

Filmen That Awkward Moment handlar om tre kompisar. När Mikeys (Michael B. Jordan) fru lämnar honom och rymmer iväg med sin jurist så vill hans vänner Jason (Zac Efron) och Daniel (Miles Teller) stöda honom. De lovar sin vän att de också ska förbli singlar. Hur exakt det ska hjälpa vännen i nöd är något vi undrar över. Ju mer de kämpar för att vara singlar desto mer intriger har de i sitt kärleksliv.

Filmen har fått dålig kritik. Skådespelarna är bra men filmen är full med klichéer och dålig humor. Eftersom vi ändå älskar Zac Efron men de gnistrande ögonen så grävde vi lite i arkiven. Hans stora genombrott var High School Musical men visste du detta om Zac?

Autistisk roll

En av de första rollerna denna hunk gjorde var i filmen Miracle Run år 2003 där han spelade en autistisk pojke. Det var verkligen en fin rollprestation. Han blev till och med nominerad till Young Artist Award för rollen, men blev tyvärr inte tilldelad priset. Vill du se hurdan Zacs rollprestation i filmen var så klicka in dig här.

Dubbad i High School Musical

Zacs pappa var den som uppmuntrade sonen att söka sig till nöjesbranschen efter att han hörde honom sjunga under en bilfärd. Zac var bara elva år då. När Zac 2006 fick rollen i High School Musical så slutade det med att hans sång dubbades. Det känns väl lite snopet? Zac kunde inte heller delta i musikalens turné eftersom han spelade in filmen Hairspray samtidigt. Inhopparen var Drew Seeley som också var den som på riktigt sjöng i filmen.

Bruten käke

När Zac Efron gästade Jimmy Kimmel Live i slutet av januari så berättade han att han lyckades bryta käkbenet genom att halka i vatten som läckt ur fontänen hemma hos honom. Han slog käken i fontänen och kunde inte öppna munnen på sex veckor efter olyckan. Vi visste det! Det är livsfarligt med fontäner i hallen. Tur att det inte gick värre än så.

Vill ni se mera av Zac Efron? Se då That Awkward Moment på bio i helgen. Vi tror att det är många som inte bryr sig om den dåliga kritiken som filmen fått. Tonårsidolen kommer nog att dra mycket folk till biosalongen ändå.