Hoppa till huvudinnehåll

X3M

En avskedslåt på spellistan

Från 2014
Uppdaterad 03.05.2016 12:09.
Bildtext Veronica Maggio spelade på STK tidigare i år. Vilken show.
Bild: X3M/Linnéa Sjöholm

Vår älskling Veronica Maggio kommer in på spellistan den här veckan. Vi får också Ronyas nyaste, och en sista låt av ett band som säger hejdå och tackar för sig.

Varje vecka tar vi in nya låtar på kanalens spellista. Den här veckan är det både svenskt och finlandssvenskt som gäller. Och så säger vi hejdå.

Markus Krunegård / Du stör dig hårt på mig

Sverigefinnen Markus Krunegård är tillbaka med en säker hit. Du stör dig hårt på mig är den sista av de 32 låtar som Markus skrev inför det kommande albumet Rastlöst blod. Det nya albumet blir hans femte studioalbum och det ska släppas i juni.

Veronica Maggio / Hädanefter

Mera svenskt på listan. Veronica Maggio gjorde en succéspelning på STK för några veckor sedan, och nu kommer ännu en låt in på spellistan. Vad kan vi säga? Vi älskar Veronica. Hon sjöng också på Grammisgalan tidigare i år. Så här såg det ut då. Grymt snyggt.

My Chemical Romance / Fake Your Death

My Chemical Romance nya låt är inte början på något nytt, eller ens en fortsättning. Den är ett hejdå. I mars 2013 sade bandet att de ger upp och går skilda vägar. Det beslutet står fortfarande kvar, och med den här låten lämnar de oss. Låten kommer att finnas med på deras samlingsskiva May Death Never Stop You som släpps i slutet av mars.

Ronya / Flame

Finlandssvenska Ronya hottar till det rejält med sin nya låt och video, och vilken låt sen! Helt underbar om du frågar oss. Förra veckan träffade vi Ronya och bad henne lista tre grejer som antingen räddar eller förstör mänskligheten. Och så pratade vi om gamla goda Sjundeå, där Ronya växte upp.

Så här ser hela spellistan ut

Spellistan finns också på Spotify, men där saknas så klart låtar som inte publicerats på Spotify.