Hoppa till huvudinnehåll

X3M

Inhemskt, svenskt, brittiskt och Gaga i vår radio

Från 2014
Bildtext Nå hurra, äntligen en ny singel från Gaga!
Bild: PAUL ZINKEN / EPA

Veckans nya låtar i våra radiospelare ger en bred variation av pop, country och sprittande svenskt.

Victor och Natten - Svin på rutin

Natt-Victor har kallat sin musik "känslosam, sprallig och vågad", och spralligt är det ju. Det känns som en blandning av kitch, 80-tal och Oskar Linnros. Victor och Nattens singel Svin på rutin har potential att bli en parkhit till sommaren.

Ed Sheeran - Sing

Ed Sheeran är en ung musiker från England. Han har skrivit låtar åt One Direction och har samarbetat med Taylor Swift, han har också skrivit en låt till filmen The Hobbit: The Desolation of Smaug. Han har gett ut två album och nu är han aktuell på vår spellista med singeln Sing.

Sia - Chandelier

Chandelier är den första singeln från Sias kommande album som är det sjätte i raden. Det är fyra år sedan vi senast hörde något av Sia som soloartist, hon har nämligen skrivit musik åt andra de senaste åren. Vi är glada att hon är tillbaka i våra radiospelare.

Lady Gaga - G.U.Y

Det här är tredje singeln från Artpop, en skiva som kanske inte fått den stora uppmärksamhet hos oss som den kunde ha fått. Har vi fått nog av Gaga? Nej, det är nog inte fysiskt möjligt. Nu tar vi och skärper oss och njuter av klassisk Gaga.

Molly - Half Life

Finlandssvenska Molly släppte sitt debutalbum förra fredagen. Bruden är endast 14 år och vi spår en lysande framtid för henne. Half Life är en vuxen, vacker och välgjord countrydänga - Dixie Chicks, någon?