Hoppa till huvudinnehåll

Huvudstadsregionen

Recept för en krabbisfri drink – se video

Från 2014
Uppdaterad 25.04.2014 14:24.
Jessica Salo
Bildtext Jessica Salo i sitt drinklabb
Bild: Yle / Ted Urho

- Gör drinken i ett stort glas, använd söta ingredienser och fyll på med is med jämna mellanrum. Det är inspiratör Jessica Salos tips på hur man får en drink som räcker länge och inte ger huvudvärk dagen efter.

Salo jobbar som inspiratör på Heureka, och är med och ordnar vuxenprogrammet på Heurekas 25 årsfest på lördagkväll.

- Vi kommer att ordna en workshop där vi bryter ner en cocktail i beståndsdelar och funderar på hur den är uppbyggd.

Förutom workshops ordnas även speed dating med medlemmar ur Finlands Akademi och en föreläsning om cocktailen som vetenskap med professor Anu Hopia.

Programmet är inte längre tillgängligt
Yle Vega Huvudstadsregionen: C12H22O11 är hemligheten till en lyckad drink - Spela upp på Arenan (Programmet är inte längre tillgängligt)