Hoppa till huvudinnehåll

X3M

Petter och Norlie & KKV till Popkalaset

Från 2014
Uppdaterad 09.05.2014 17:14.
Bildtext Så här såg Petter ut när han uppträdde på Rockoff förra sommaren.
Bild: X3M/Catariina Salo

Ja det är sant, det blir ett Popkalas i år igen. På scenen ser vi en av Sveriges coolaste brudar för tillfället - Ace Wilder. En annan stor stjärna som intar scenen är hiphopveteranen Petter.

Efter en ettårig paus kommer Popkalaset nu tillbaka. Den 14 juni fylls Bossanovas gräsplan i Ekenäs igen av fantastiska artister och fin underhållning. En av de tolv artister som kommer att uppträda på kalaset är Ace Wilder som kom tvåa i Melodifestivalen. En typ som är riktigt gammal i gamet är Petter, och han kommer återigen att stiga upp på scenen i Ekenäs. Senast han uppträdde på Popkalaset var år 2011, och det var självklart en succé.

De talangfulla killarna Norlie & KKV kommer också att ses i Ekenäs i sommar. Duon släppte sitt debutalbum 2013 och spelade på STK under samma år. De har haft flera stora hittar med låtar som Tröjan du hatar och Där jag hänger min hatt.

Ytterligare artister som stiger upp på scenen är Clarissa, Krista Siegfrids, Satin Circus, Hans on the Bass och Jannike.

På scenen kommer vi också att se vinnaren i Popturné 2014.

Popkalaset kommer att sändas live i Radio X3M.

Biljetterna kostar 35 euro för vuxna, 30 euro för ungdomar under 20, 10 euro för barn upp till 12 år och barn under 6 år går in gratis. Biljettförsäljningen sköts av Lippupiste.

Artikeln har editerats efter att fler artister släppt.

Diskussion om artikeln