Hoppa till huvudinnehåll

X3M

Bestman dök inte upp efter triangeldrama

Från 2014
Kimye
Bildtext Jay-Z och Beyoncé dök aldrig upp på Kanye och Kims bröllop.
Bild: 2012 Getty Images

I lördags gifte sig äntligen ett av de mest omtalade paren på stjärnhimlen. Kanye West fick sin Kim Kardashian och de levde lyckliga i alla sina dagar. Mjaaa… Helt odramatisk blev inte den här bröllopssagan.

Det har länge varit klart att Kanye Wests polare Jay-Z skulle agera bestman, men han och hustrun Beynocé dök aldrig upp. Orsaken tros vara att designern Rachel Roy också var inbjuden. Efter ett uppmärksammat bråk mellan Jay-Z och och Beyoncés syster Solange kom det fram att Jay-Z och Rachel skall ha haft en lite väl nära relation till varandra.

Detta resulterade i att kändisparet inte dök upp på bröllopet överhuvudtaget. Men hur häftigt är det inte att Beyon-Z och Kimyes är så nära vänner? I och för sig kan det hända att Kim känner sig lite utanför då resten av gänget böjar jämföra alla Grammisar de vunnit.

Här kommer några andra par som vi tycker gärna kunde börja dubbel-dejta:

Miley Cyrus

Miley Cyrus, Jared Leto & Selena Gomez, Justin Bieber

Både Miley och Selena startade sina karriärer som barnidoler på Disney Channel. Bägge två har senare gjort sig kända som popartister.
Jared har gjort flera roller som misslyckad bad-boy under sin karriär (Fight Club, Requiem for a Dream, Lord of War). Justin har gjort sitt allt för att betraktas som en bad-boy, men misslyckats.

Madonna

Madonna, Timor Steffens & David Hasselhoff, Hayley Roberts

Timor och Haley kan snacka om dagen de fick sina första smarttelefoner. Madonna och Hoffen kan snacka om dagen de fick sin första färg-tv.

Kate Moss

Kate Moss, Jamie Hince & Alison Mosshart, Harry Styles

Alison och Jamie spelar i ett rockband tillsammans (The Kills). Kate och Alison har båda dejtat rockaren Pete Doherty. Alison förbjöd Jamie att ta med Kate på turné. Kate vill sjunga på Alisons näste skiva. Alison var Jamies best man då han gifte sig. Kate har sagt att Jamie är den bästa mannen hon någonsin träffat… Harry Styles sjunger i One Direction.