Hoppa till huvudinnehåll

X3M

Satin Circus, Laleh och Far & Son på spellistan

Från 2014
Far & Son.
Bild: Bandets Facebooksida

Denna vecka har vi tagit massor ny musik på spellistan. Satin Circus har släppt en ny singel, Jason Derulo sjunger om att skaka rumpa och Far & Son har gjort en härligt galen sommarplåga.

Satin Circus - Dreamgirl

Vi är mycket stolta över vår egen Popturnévinnare, Satin Circus. Nu har de släppt sin fjärde singel och i februari släpptes debutskivan Expectations. Nu kommer också deras första singel Emma att höras i USA eftersom den ska vara med i ABC Familys tv-serie Baby Daddy. Fantastiskt.

Paramore - Ain't It Fun

Ain't it Fun är den fjärde singeln från albumet Paramore. Den första musikvideon godkändes inte av bandet så det gjordes en ny version där bandet slår olika världsrekord. Paramore slår tio världsrekord på videon, vilket är ett världsrekord i sig.

Far & Son - Dubbel Margarita

Fler sommarplågor åt folket! Far & Son består av Frej Larsson (Slagsmålsklubben och Maskinen) och Simon Gärdenfors (Las Palmas). Duon är känd för sina kaotiska livespelningar och Dubbel Margarita låter också som en härlig röra.

Jason Derulo ft. Snoop Dogg - Wiggle

Jason Derulo är tillbaka, denna gång tillsammans med Snoop Dogg. Wiggle är den fjärde singeln från albumet Talk Dirty. Låten handlar om att skaka på rumpan och musikvideon är fylld med halvnakna människor, guldkedjor och kokosdrinkar på ett poolparty.

Cazzette ft. The High - Sleepless

Cazzette är en svensk dj-duo som har inbokade spelningar i både USA och England. Deras manager och producent är den samma mannen som jobbar med Avicii. Tidigare har Cazette gjort en remix av Swedish House Mafias Save The World och Adeles Set Fire To The Rain.

Laleh - Goliat

Laleh, som kommer att få uppträda en hel timme på Allsång På Skansen i sommar har släppt sin tredje singel från albumet Colors. Hon är endast 31 år gammal och har gett ut fem studioalbum. På det nyaste albumet finns låtar både på engelska och svenska, Goliat är en av de tre svenskspråkiga låtarna.