Hoppa till huvudinnehåll

X3M

Kändisar och rörlig bild på Popkalaset

Från 2014
Pernilla Karlsson, Krista Siegfrids och Kjell Simosas.
Bildtext Prillan och Kjell med Krista Siegfrids.
Bild: Yle / Camilla Fagerholm

Se artistintervjuer från Popkalaset 2014 i Ekenäs! VI bjuder på Satin Circus, Ace Wilder, Krista Siegfrids och Norlie & KKV.

Satin Circus

Killarna i Satin Circus hade redan spelat två gig innan kvällens Popkalasspelning och skyndade ännu iväg till dagens fjärde uppträdande. Före de hastade vidare hann Prillan och Kjell ta en liten pratstund med dem.

Det var exakt två år sedan Satin Circus vann Popturné och gjorde sin första festivalspelning på just Popkalasets scen. Det var så nervöst att killarna nästan bajsade på sig, berättar sångaren Krippe. Efter vinsten i Popturné har det hänt en hel del i Satin Circus-livet: skivkontrakt, massor spelningar och en ändring i deras raider. Nu vill de ha hälsosam mat istället för bara en flaska vatten.

Ace Wilder

För en tid sedan gjordes en intervju med Ace Wilder för Radio X3M där hon berättade at thon gör bäst ifrån sig om hon är lite arg, om folk är lite elaka med henne fore hon stiger på scenen. Sporrade av det här ville Kjell och Prillan hjälpa Ace genom att roasta henne innan hon kliver upp på scenen. Vi är ändå osäkra på om det blev en roast eller om Ace helt enkelt tyckte det var sjukt underhållande.

Krista Siegfrids

Krista sjöng en cover på Spice Girls-låten Wannabe när hon uppträdde på Popkalaset och berättar att hon nu faktiskt lever ut sin girl power-dröm. När hon var yngre var hennes flickrum tapetserat med Spice Girls-plancher och urklipp – och Sporty Spice var naturligtvis favoriten.

Norlie & KKV

Sådan himla otur Norlie och KKV har haft på sin Popkalasresa! De flög via Riga när de kom till Finland och deras basist och ljudtekniker hade inga pass med sig så de fick stanna i Sverige. Giget var tungt för killarna men det märktes absolut inte i publiken. Glada var Kim och Sonny efteråt också.