Hoppa till huvudinnehåll

X3M

Bra skit på spellistan

Från 2014
Uppdaterad 23.06.2014 15:50.
Bildtext Markus Krunegård får nästan fulla poäng för sin nya skiva.
Bild: X3M/Oskar Lindfors

Ny vecka betyder nya låtar på spellistan. Den här gången är det bland annat Isac Elliot och Markus Krunegård som får trängas med de andra stora hittarna.

Vi har riktigt bra skit på spellistan den här veckan. Lyssna och njut.

Isac Elliot / Baby I

Isac Elliots nya singel Baby I släpptes förra veckan. För att uppmärksamma det hela spelade Isac live i ett köpcentrum i Helsingfors. Det var galet mycket folk där och några hade rest ända från Estland. Louise var på plats och gav oss en rapport i Popbloggen.

Softengine / Yellow House

När Softengine var på plats i Köpenhamn för att delta i Eurovision Song Contest fick de chansen att göra några spelningar utanför tävlingen. De berättade att Yellow House togs emot med stor uppskattning, och att flera tyckte den till och med var bättre än deras Eurovisionbidrag. Vi håller nog med.

Markus Krunegård / Let's Go Nu Är Jag Din Yo

Markus Krunegård är tillbaka med det nya albumet Rastlöst blod. Catzo, som är ett stort fan, har lyssnat igenom skivan och ger den nio poäng av tio. Så här skriver hon om låten vi tagit in på spellistan: "Det hjälper också att Krunis i singeln Let's go nu är jag din yo sjunger om karaokebarer och Bon Jovi som hörs i högtalarna, min karaokebravur är nämligen Bed Of Roses. Tror ni Krunis läser mina tankar?"

Brandon Beal ft. Christopher / Twerk It Like Miley

Ni missade väl inte stegen för den nya midsommardansen? Stegkombination nummer två ska dansas till just den här låten, och varför det är så är inte svårt att lista ut. Brandon Beal är en amerikansk singer-songwriter som bor i Danmark. På Twerk It Like Miley har han fått hjälp av danska Christopher.

Mapei / Don't Wait

Stockholmsbaserade Mapei har kommit ut med en video till sin absolut fantastiska låt Don´t Wait. Hon har också gjort en EP med samma namn. Den innehåller remixar av Chance the Rapper, Benny Blanco, Kingdom och Giraffage, och även en akustisk version av låten.

Så här ser hela spellistan ut

Spellistan finns också på Spotify, men där saknas så klart låtar som inte publicerats på Spotify.