Hoppa till huvudinnehåll

Sport

Luis Suarez sågades i Sporthörnan

Från 2014
Programmet är inte längre tillgängligt

Luis Suarez tandepisod i fotbolls-VM fördömdes hårt av panelisterna i Sporthörnan. Konstateranden som "det är synd om honom", "folk som biter andra behöver hjälp" och "det här med fel i huvudet skriver jag under", lades fram av Jessica Lagerblom, Janne Isaksson och Antti Koivukangas.

- Han är en fantastisk spelare men han har helt enkelt något fel, sade Janne Isaksson om Luis Suarez och hänvisade till episoden där Suarez bet Giorgio Chiellini.

Luis Suarez bet Giorgio Chiellini.
Bildtext Luis Suarez bet Giorgio Chiellini.
Bild: EPA

- Om någon skulle gå här i Yles korridorer och bita folk skulle han buras in, fortsatte Isaksson.

VM-turneringen har bjudit på flera överraskningar. En av de största överraskningarna är att regerande världsmästaren Spanien inte klarade av att ta sig vidare från gruppspelet.

- De var inte värda att ta sig vidare. Det var för långsamt och det fanns ingen vilja och inget tempo, konstaterade Jessica Lagerblom om Spaniens spel.

Inför turneringen var Brasilien störst förhandsfavorit i mångas papper men inte i pappren hos Antti Koivukangas.

Programmet är inte längre tillgängligt
Sporthörnan om fotbolls-VM - version för hela världen - Spela upp på Arenan (Programmet är inte längre tillgängligt)

- Min drömfinal har varit Tyskland-Argentina. Den har jag sett framför mig. Det finns ändå element i Brasiliens spel som har imponerat stort på mig, framför allt Neymar, sade Koivukangas.

Vem vinner fotbolls-VM? Vem vinner skytteligan? Varför åkte Spanien så tidigt ur VM? Vad felas Luis Suarez? Sporthörnan bjuder svar på bland annat de här frågorna.

I studion tillsammans med programvärd Mikael Oivo satt expertkommentator Jessica Lagerblom samt referenterna Antti Koivukangas och Janne Isaksson.