Hoppa till huvudinnehåll

X3M

Nya måste se-trailers

Från 2014
Uppdaterad 29.10.2015 15:15.
The Hobbit: The Battle of the Five Armies har premiär i december.
Bildtext The Hobbit: The Battle of the Five Armies har premiär i december.
Bild: © 2013 Warner Bros. Entertainment Inc. och Metro-Goldwyn-Mayer Pictures Inc.

De senaste dagarna har varit rena guldregnet när det kommer till nya spännande trailers för kommande filmer och tv-serier. Här är fyra stycken som ger mig hjärtklappning. Hjärtat slår extrahårt för den första och den sista trailern på listan.

The Walking Dead

OMG OMG OMG! Säsong fem av The Walking Dead har fått en riktigt maffig trailer, som visar en hel del action. Dessutom får vi se Beth igen! Kan det inte bli oktober nu genast? Snäääälla.

The Hunger Games: Mockingjay Part 1

Jag älskar The Hunger Games. Tidigare har jag alltid läst boken först, och någon månad senare sett filmen. Nu ligger bok nummer tre och väntar på mig i bokhyllan, men jag är fundersam över hur jag ska göra den här gången. Den tredje boken är uppdelad i två filmer och film nummer ett har premiär i november. Ska jag läsa bara halva boken? Det känns rätt svårt eftersom jag har för vana att sträckläsa dystopier med starka kvinnliga huvudroller (som sagt, ÄLSKAR dem). Hur jag än gör, så här är trailern. Spännande!

The Hobbit: The Battle of the Five Armies

Den 17:e december har den tredje filmen om Bilbo Baggins och hans äventyr premiär. Trailern visar ett seriöst gäng dvärgar, alver och hobbitar. Nu gör de sig redo för den sista striden. Jag gör mig redo att vänta i närmare fem månader (och sedan försöka hitta någon vettig föreställning som inte är i 3D. Kalla mig gärna old school).

Mad Max: Fury Road

Mad Max 2 (1981) och Mad Max Beyond Thunderdome (1985) har jag sett tusen gånger. För inte så länge sedan såg jag för första gången på Mad Max från 1979 och jag stordiggade.

För över ett år sedan kom det ut en video på nätet från inspelningsplatsen till den nya Mad Max-filmen med Tom Hardy i huvudrollen. Videon visade upp bilar från filmen, och bilarna såg precis lika häftiga ut som de i 80-tals versionen av filmen. Ni kan ju tro att jag blev exalterad. Sedan dess har jag väntat innerligt på filmen. Tyvärr måste jag fortsätta vänta eftersom den har premiär först 2015, men här är i alla fall trailern. Jag får lite gåshud.

UPDATE!

Jag glömde Sin City: A Dame To Kill For. Där har ni ögongodis (och då menar jag effekterna och stilen på filmen).