Hoppa till huvudinnehåll

X3M

Beyoncé om hissbråket

Från 2014
Uppdaterad 29.10.2015 15:14.
beyonce knowles och jay-z
Bild: Justin Lane / EPA / All Over Press

Tidigare i sommar stormades popvärlden med årets största bråk - mellan Beyoncés syster Solange och Beyoncés man Jay-Z. Bråket ägde rum i en hiss och såg ganska så våldsamt ut. Enligt familjen är bråket nu upprett, fastän omvärlden tycks ha svårt att tro på det. Sedan bråket ägde rum har det nämligen ryktats om att kändisparet ska gå skilda vägar.

Kanske det är just därför Beyoncé nu än en gång har uttalat sig om bråket i hissen och om förhållandet till hennes man. Den här gången gör hon det i en ny remix av låten Flawless från år 2013. Hon får hjälp av ingen mindre än Nicki Minaj på den nya remixen. I sången kan man urskilja Beyoncés åsikt om både hissbråket och förhållandet till hennes man. Hon sjunger "Of course sometimes shit goes down when there's a billion dollars on an elevator" följt av ett högljutt skratt. Efter det följer texten "My sister taught me to speak my mind, my man made me feel so god damn fine".

Jag vill så gärna tro på texten i den här låten. Beyoncé och Jay-Z hör till mina favoriter då det kommer till kändispar och jag hoppas att de ska lyckas hålla ihop. De håller uppe tron på att även kända personer kan upprätthålla ett fungerande förhållande. De ger en ens lite hopp om att det finns äkta, hållbar kärlek även mitt i rampljuset. Så jag håller tummarna för er, Beyoncé och Jay-Z!