Hoppa till huvudinnehåll

X3M

Andras olycka är vår lycka

Från 2014
Häckar
Bildtext Oj! Akta att du inte snubblar.

EM i friidrott är i full gång och många drömmer om guldmedaljer. Men alla uppfyller inte den drömmen, utan blir hittar på Youtube istället.

I dag körde EM i friidrott igång. I stora tävlingar har alla alltid stora förväntningar: publiken på sitt lands friidrottare, tränaren på friidrottaren och friidrottaren på sig själv. Men det är ju bara för en person som det går riktigt riktigt bra - och det är för den som vinner.

För att hylla de andra som lyckas mindre bra har vi komponerat ihop en liten samling med klipp där det inte går riktigt som det ska. Personerna i klippet kan inte vara särskilt stolta eller glada över sin prestation, men åtminstone sprider de glädje till andra människor som i efterhand kan titta på klippen och skratta hjärtligt åt dem.

Tack, ni alla där ute för att ni finns och för att ni misslyckas. Ni för mycket mera glädje till världen än vad vinnarna gör.

Längdhoppare krockar

Här är det inte egentligen längdhopparen som gör bort sig, utan kvinnan som inte ser sig för. Men å andra sidan - hur kan längdhopparen inte se att hela hans väg är blockerad?

Björnen ser sig inte för

Maskotar är roliga, eller hur? Så länge de har sikt ut genom sin mask det vill säga...

Häcklöpare som faller. Och faller. Och faller.

Det finns ett suveränt ordspråk som lyder "Skam den som ger sig". Den här flickan måste verkligen ha fått de orden inpräntade i sitt huvud.

Stavhoppare som får pipi

Vad mer kan man säga till det här än aj. Aj. Aj.

Till slut, ett hoppingivande klipp

Men vet ni vad, fastän man misslyckas ska man aldrig förlora hoppet. För då har du förlorat allt. Kolla in när Heather Dorniden faller hårt, men reser sig ännu hårdare.