Hoppa till huvudinnehåll

X3M

Eva & Manu gör album på en äng

Uppdaterad 29.10.2015 15:15.
Eva & Manu ger ut ett nytt album den 29:e augusti.
Bildtext Eva & Manu ger ut ett nytt album den 29:e augusti.

Snart är det dags för Eva & Manus nästa skivsläpp. Den 29:e augusti släpps albumet Cinnamon Hearts. Senast den finsk-franska duon gav ut en skiva var år 2012, och den hette kort och gott Eva & Manu.

Albumets titelspår heter också Cinnamon Hearts, och ifall du lyssnar på X3M har du säkert inte missat den.

Jag känner mig faktiskt lite uppspelt över skivsläppet, för ifall resten av låtarna håller samma klass som låten här ovan, så har vi nog ett bra paket att se fram emot. Vi träffade Eva & Manu tidigare i sommar, och de verkar vara ett riktigt schyst par. Jag gillar det där att de hatade varandra före de blev kära. Konst och musik ska ju göras med passion eller hur? Vad är då bättre än ett älskande par som också kan hata varandra och gräla ordentligt?

Många teasers

Eva & Manu ska som så många andra artister ge ut flera teasers innan skivsläppet. Hittills har det kommit ut två, och båda två visar arbetet bakom skivan (och den där ängen ska tydligen vara platsen för var de skrev låtarna, närmare bestämt i Nurmijärvi), men de skiljer sig åt rätt mycket ändå.

Den första teasern är drömsk och svartvit ...

... medan den andra är mer lekfull och i färg.

Och här är den tredje teasern. Snyggt!

Spelningar

Eva & Manu har också en massa spelningar inbokade i höst, och sånt gillar vi. Till exempel spelar de i Helsingfors den 29.8 och 26.9, i Åbo den 11.10 och i Vasa den 17.10.