Hoppa till huvudinnehåll

X3M

Söta myror i helgens biopremiärer

Från 2014
Minuscule: Valley of the Lost Ants
Bildtext I filmen Minuscule: Valley of the Lost Ants får vi följa med det här gängets kamp om socker.
Bild: SF Film

Den här fredagen ser vi mest fram emot ett gäng svarta små myror och en nyckelpiga som slåss för livet på grund av en låda fylld med socker. Den som inte gillar småkryp kan räkna kändisar i Expendables 3, eller fnittra åt Adam Driver i helgens indiekomedi.

Äntligen biohelg! Här är premiärerna vi suktar efter. Det bjuds på action, småkryp och romantik.

The Expendables 3

Sylvester Stallone samlar än en gång ihop sina actionhjältar för en film fylld med explosioner, biljakter och oneliners. Här ser du så många kända namn att det är svårt att hålla räkningen. Innan alla trailers kom ut så släpptes så klart en teaser. Det måste nog vara den snyggaste teasern vi sett på länge. Kolla in den här.

Minuscule: Valley of the Lost Ants

Alltså det här måste vara den sötaste (och mest brutala) film som någonsin gjorts. Skrattet ljöd genom korridoren när webbredaktionen tittade på trailern. Filmen handlar om en nyckelpiga och ett gäng svarta myror som hittar en lunchlåda fylld med socker. Fyndet leder till en brutal kamp på liv och död när en ilsken flock rödmyror attackerar dem. Otroligt snygg film.

What If

Harry Potter, nej alltså Daniel Radcliffe spelar huvudrollen i den här romantiska komedin som handlar om den mest klassiska frågan någonsin: kan en kille och en tjej verkligen bara vara vänner? Flickvännen, med betoning på vännen, spelas av Zoe Kazan. Trots sitt klassiska tema verkar filmen vara en riktig indiepärla. (Men det kan gott och väl hända att vi tycker så eftersom Adam Driver också har en roll i filmen).