Hoppa till huvudinnehåll

Titta och lyssna

Perfekt på tre månader

Från 2014
Uppdaterad 25.09.2014 10:59.
Projekt perfekt - Spela upp på Arenan

Perfekt på tre månader Vad händer när en helt vanlig tjej bestämmer sig för att börja följa alla råd för att uppnå det perfekta livet?

Så gott som varje dag får i tidningar och media tips och råd om hur vi skall leva ett perfekt liv. Livsstilsexperter ger råd om vad vi skall äta, hur vi skall se ut och klä oss och rena vår själ. Programledaren Ida Fladen utforskar en värld fylld med livsstilsexperter, råd, tips, terapi och regler för hur man på bästa sätt skall leva sitt liv. Klarar hon av att bli perfekt på tre månader?

Efter tre månader är det meningen att Ida skall leva ett perfekt liv. Hon börjar med maten och allra först en tarmsköljning och en tredagar fasta på juice. Hon får en chock när hon får veta hur hennes kropp egentligen ser inuti.

Projekt Perfekt
Yle Fem söndagar kl. 18.30 seriestart 7.9.2014 (repris lördagar)
8 avsnitt
30 dagar på Yle Arenan

Produktion: NRK, Nordvision, 2013

Innehåll i de övriga avsnitten: (preliminärt sändningsdatum)

Avsnitt 2 (14.9.2014)
Ida fortsätter jakten på perfektion med en konditionskur. Till programmet hör tung militärträning och bastuyoga. Början blir svår då det förlöpte hela sju år sedan föregående träningsperiod.

Avsnitt 3 (21.9.2014)
Ida söker också lyckan, först med att meditera. Men kanske kunde också någon extremsport öppna vägen till lyckan?

Avsnitt 4 (28.9.2014)
Hur uppnå ett perfekt yttre? Ida söker upp en plastikkirurg för att få klarhet i om man måste utsätta sig för kniven för att bli perfekt.

Avsnitt 5 (5.10.2014)
Denna gång strävar Ida att bli den perfekta älskarinnan. Veckoschemat innehåller tre kvällar sex. Dessutom gör hon en tältutflykt med sin egen käraste.

Avsnitt 6 (12.10.2014)
Ida strävar nu efter det perfekta sociala livet dvs. hur bli en god vän och dotter. Och framförallt: hur vara perfekt också i sociala medier?

Avsnitt 7 (19.10.2014)
Ida misstänker att hennes hem inte fyller kriterierna för ett perfekt hem. Diskbordet kryllar av bakterier och inte heller inredningen få några höga poäng. Nu behövs goda råd.

Avsnitt 8 (26.10.2014)
Det har gått tre månader och Ida har fått drösvis med goda råd för att uppnå det perfekta livet. Hur har det gått? Det är dags för ett sammandrag.