Hoppa till huvudinnehåll

X3M

Realityhittar och floppar

Från 2014
Uppdaterad 29.10.2015 15:13.
Samir & Viktor
Bildtext Viktor och Samir lyckades göra årets sommarhit.
Bild: Samir Jr. Badran Facebook

Jag medger. Jag älskar Melodifestivalen och jag älskar dokusåpastjärnan Samir Badran. Så när jag läste att Mello-kungen Christer Björkman gärna vill se Samir och Victor, duon bakom årets sommarplåga Success, på Melodifestivalscenen så började jag genast fantisera om hur fenomenalt det skulle vara.

Samir vann inte Paradise Hotel men publiken älskade honom. Han och modebloggaren Victor Frisk tog dansgolven med storm och jag tror att han kunde ta hela Europa som en orkan. Visst?

Samir har själv kommenterat att han inte ska vara med i Mello men vi kan väl ändå hålla tummarna. Medan vi väntar på att få veta vilka som ska delta i Melodifestivalen så kan vi minnas tillbaka och kolla på andra såpastjärnor som försökt sig på en musikkarriär. Kommer ni ihåg dessa hitar och floppar?

Paris Hilton

Hotellarvtagerskan Paris Hilton blev internationell kändis när hon och Nicole Richie var med i dokusåpan Simple Life. De bytte ut sina glamourösa liv mot ett liv på en bondgård och många komiska situationer uppstod. Paris har hunnit med mycket, modedesigner, skådespelare, fotomodell och dj är yrken hon sysslat med. Året 2006 lanserades hon också som popstjärna och enligt mig är hennes Stars Are Blind den bästa dokusåpahiten någonsin.

Gunilla Perssons dotter Erica

Alla ni som sett på Svenska Hollywoodfruar vet hur man kan börja koka inombords av Gunilla Perssons påhitt. Det har varit mycket uppståndelse kring att Gunilla jobbar aktivt för sin dotter Ericas sångkarriär. Vad vill dottern själv?

I förra säsongen fick vi följa med inspelningarna av Ericas första musikvideo till låten Wonderland.

Kim Kardashian

Realitystjärnornas drottning måste vara Kim Kardashian. Hon blev känd år 2007 när en sexvideo med hennes dåvarande pojkvän Ray J läckte ut. Samma år började dokusåpan Keeping Up With The Kardashians spelas in. Serien följde med hela familjens lyxiga liv och det gjordes flera spinoffs på serien. Liksom Paris Hilton så har Kim hunnit vara en riktig mångsysslare. Hon har till och med gett ut en låt, Jam (Turn It Up). Året var 2010 och låten floppade totalt. Nu har det ändå ryktats om att Kim tillsammans med sin make Kayne West gör ett nytt försök i musikbranschen. Vi väntar med spänning och ser hur det går denna gång.

Martina Aitolehti

Modellen Martina Aitolehti är högaktuell med serien Martina ja hengenpelastajat där en bunt tjejer tävlar om vem som är den bästa livräddaren. Martina blev känd när hon hade ett "hemligt" förhållande med fotbollsspelaren Alexei Eremenko Jr. Martina har varit med över allt känns det som. Hon har varit med i Big Brother, Suomen Pelkokerroin, Viidakon Tähtöset samt haft en egen dokusåpa där man följde med henne och ex-maken Esko Eerikäinen. Hon har givetvis provat vingarna inom musikindustrin. Hennes första singel 9 Digits gavs ut 2011 och fick negativ feedback.