Hoppa till huvudinnehåll

X3M

Svenska Talande Klubben är inhiberad!

Från 2014
Uppdaterad 23.10.2014 12:28.
Nonono
Bildtext Nonono kommer till STK i Heslingfors!
Bild: Warner Music

Huvudartisten Nonono har tyvärr blivit tvungna att avboka sin spelning som skulle äga rum den 5.11 på The Circus i Helsingfors. De som köpt biljett får pengarna tillbaka där de köpt biljetten.

På grund av kort varsel hinner vi inte omboka artister, vi återkommer med fler klubbar nästa år!

De svenska stjärnskotten i Nonono spelar på nästa Svenska Talande Klubben i Helsingfors. Också finlandssvenska Ronya, Drifters' Collective och DJ Lenno stiger upp på scen. Vilken kväll det kommer att bli alltså!

Den femte november är det igen dags för Svenska Talande Klubben, och den här gången kan man nästan kalla kvällen för en festival. Iallafall en minifestival. Och så har vi lyckats landa ett riktigt höjdarband också, nämligen Nonono.

Nonono blev kända med låten Pumpin Blood som spelades flitigt på radiokanalerna. Efter Pumpin Blood kom de Dirty Dancing-influerade låtarna Like the wind och Hungry eyes, också de riktigt sköna låtar. Debutalbumet We Are Only What We Feel kom ut i våras. Vi träffade Nonono i somras på Provinssirock. Här kan du läsa mer om det.

Finlandssvenska Ronya kom också ut med nytt material i våras. Hennes låt Flame är en riktig fullpoängare, men vi har inget emot att lyssna på de gamla godingarna heller, de som satte henne på musikkartan: Annoying och Hyperventilating. Ronya har stått på Svenska Talande Klubbens scen förr, och ifall du missade henne då rekommenderar vi att du tar dig i kragen och kommer och kollar på henne du. Den här energin och rösten vill du inte missa.

DJ Lenno är 19 år och en av EDM-scenens snabbt växande stjärnor. Han har samarbetat med flera olika musiker, bland annat i USA. I somras spelade han på Weekend Festival och den nyaste singeln heter Wake Up. Vi träffade honom i samband med att han spelade live i Yles morgon-tv, läs mer om det här.

Drifters' Collective gör musik som vi kanske kan säga är en blandning mellan pop och alternativ hiphop. Här kan du kolla hur det gick när bandmedlemmarna Andreas af Enehjelm och Fredrik Ginman var gästprogramledare i Succémorgon. De bjöd också på en livespelning. Här under ser du deras nyaste video Questions.

Svenska Talande Klubben hålls på Circus den femte november. Dörrarna öppnas kl 19 och biljetterna kostar 25,50 euro. Från och med torsdagen den 25 september kan du köpa biljetter från Lippupalvelu.

Mer om ämnet på Yle Arenan