Hoppa till huvudinnehåll

X3M

Det handlar om Jokkmokk

Från 2014
Kitok och två polare framför skylten till Jokkmokk.
Bildtext Kitok rappar om hemorten Jokkmokk. Vi gillar det skarpt.

Det är måndag och vi har fått in nya låtar på spellistan. Den här gången sjungs det om hämnd, att vara normal och om midnattssolen i Jokkmokk.

Vad händer i veckans spellista? Jo, Iggy Azalea och Ella Eyre sjunger om hämnd, och Kitok om turisterna i Lappland. Och så är Victor och Nattens singel Normal är äntligen ute.

Iggy Azaela ft. Rita Ora / Black Widow

Black Widow finns med på Iggy Azaleas debutalbum The New Classic. Låten är skriven tillsammans med bland annat Katy Perry, och den handlar om hämnd och dåliga förhållanden. Iggy och Rita Ora har verkligen satsat på videon, så kolla in den. Känner du igen den där otrevliga mannen? Det är skådespelaren Michael Madsen. Skådespelaren Paul Sorvino och rapparen T.I. dyker också upp i videon.

Victor och Natten / Normal

Ni kanske tycker ni har hört den här låten förr? Det beror på att vi fick lov att spela den exklusivt på X3M, fredagen den 19:e september, när Victor och Natten spelade på STK i Vasa. Nu släpps låten officiellt, och landar naturligtvis genast på vår spellista. I Sverige släpps låten den 10.10, så ännu finns bara en teaser på nätet. Men hela låten hör du såklart på vår kanal.

Ella Eyre / Comeback

En till låt som handlar om dåliga partners och hämnd. Ellas röst är verkligen fenomenal. Jag skulle inte vilja vara den som bedrar henne.

Kitok / Paradise Jokkmokk

Det är synd att den här låten inte kom i juni, för det skulle varit en perfekt låt för sommarens sena nätter. Kitok är ett ganska nytt namn, men Magnus Ekelund och Stålet kanske du känner igen? Det här är faktiskt samma typ. Kitok är Magnus Ekelunds samiska efternamn. Under namnet Kitok gör Magnus hiphop. Street som är utan asfalt, och vi älskar det. Den 12:e november släpper han ett album.

Så här ser hela spellistan ut

Här kan du kolla in alla låtar som för tillfället finns på spellistan. Du ser också hur ofta vi spelar dem. Spellistan finns också på Spotify, men där saknas så klart låtar som inte publicerats på Spotify.