Hoppa till huvudinnehåll

X3M

Skandaldrottningen Molly - not

Från 2014
Uppdaterad 09.10.2014 15:41.
Programmet är inte längre tillgängligt
X3M-tv: Molly Rosenström - Because you´re invisible LIVE - Spela upp på Arenan (Programmet är inte längre tillgängligt)

Är ryktet om att Molly Rosenström dejtar både Robin och Isac Elliot sant? Och varför har det varit så tyst om Molly på senaste tiden?

Vi har inte hört mycket av sångfågeln Molly Rosenström. Det beror på att hon haft ett långt sångförbud efter att hon diagnostiserades med dysfoni som nästan alla artister går igenom i något skede av sina karriärer. Man kan drabbas av det om man sjunger för mycket.

- Jag trodde att jag var förkyld och gick till flera halsspecialister som sa att det är ett tekniskt problem och att jag överansträngt rösten, berättar hon.

När Molly hade haft sångförbud så gick hon till en Cherokee-indian som tryckte på en punkt på hennes rygg och sa "Nu kan du sjunga igen!". Vilken magi!

- Det var den bästa dagen i mitt liv! Jag har sjungit jättemycket nu och min mamma går mer öronproppar där hemma, skrattar Molly.

Ett förstört gott rykte?

Molly har ett bra rykte och har inte orsakat några skandaler. Hur mycket skvallerpressen än försöker gräva efter smaskigheter så hittar de inget.

- Det värsta jag gjort är att jag brukar skippa skolan för att skriva musik, erkänner Molly.

Vi försökte vårt bästa med att starta ett riktigt smaskigt rykte om Molly. Det bästa vi kom fram till var följande:

- Jag hörde en gång att Molly steg upp under en lektion, slog läraren på käften, skrek “Nu går jag och skriver en låt!”. Sedan tog hon Robin och Isac Elliot med sig och gick iväg på dubbeldejt med dem båda.

Molly sitter och skrattar åt vårt skandalpåhitt. Hon får nämligen ofta höra rykten om att hon dejtar Robin eller Isac. Vårt nystartade rykte får Molly att låta som en diva.

Musiken

Molly har börjat skriva egna låtar och hon säger att hon hittat sin stil som hon känner sig trygg med. Hon ska nu börja göra demon så att hon snart kan ge ut ny musik.

Stresstest

Molly var tvungen att delta i vårt stresstest, bygga korthus i en minut i ett fullt köpcentrum. Fläkten var ett bonus.

Mer om ämnet på Yle Arenan