Hoppa till huvudinnehåll

X3M

Isac Elliots nya klubblåt på spellistan

Från 2014
Isac Elliot
Bildtext Isac Elliots nya låt Tired of missing you är hans största låt hittills. Iallafall enligt honom själv.
Bild: Ville Juurikkala

Det är måndag och vi har fyra nya låtar på spellistan. David Guetta, Avicii, Isac Elliot och Softengine bjuder alla på klubbiga låtar som vi förutspår att de flesta förr eller senare kommer att dansa till. Måndagsfest!

Vi älskar måndagar för de är fyllda med ny musik. Här kommer veckans nya låtar på spellistan.

David Guetta ft. Sam Martin / Dangerous

Dangerous är den första singeln från David Guettas kommande album Listen. Vi älskar låten, som är en härlig blandning av synth, piano, stråkar, gitarr och vilda trummor. Ett annat plus är att allt utspelar sig i rymden.

Avicii ft. Robbie Williamas / The Days

Avicii är tillbaka. Den första låten från kommande skivan heter The Days, och är ett samarbete med Robbie Williams. Låten har han skrivit tillsammans med Robbie, Salem Al Fakir och Vincent Pontare. Musikchefen Johan Lindroos har bloggat om låten, och här kan du läsa det.

Isac Elliot / Tired Of Missing You

Isac Elliots nya låt är klubbigare än de tidigare låtarna, och fansen älskar den. Själv tycker han att den är hans största låt hittills. Låten finns med på skivan Follow me som släpps den sjunde november.

Softengine / The Sirens

Är det här låten som ger Softengine deras stora genombrott? Det tror iallafall de som vet något om musik. Precis som i Isac Elliots fall är också den här låten mycket mer klubbig än deras tidigare kreationer. Den 17:e oktober släpps debutalbumet We Created the World. Vi förutspår succé.

Så här ser hela spellistan ut

Här kan du kolla in alla låtar som för tillfället finns på spellistan. Du ser också hur ofta vi spelar dem. Spellistan finns också på Spotify, men där saknas så klart låtar som inte publicerats på Spotify.