Hoppa till huvudinnehåll

X3M

Att göra bort sig i liveradio

Från 2014
Pernilla Karlsson och Frida Lindholm.
Bildtext Pernilla Karlsson och Frida Lindholm är inte rädda för att göra bort sig.

I dag är det den internationella dagen för misslyckanden. Det firar vi med att bjuda på våra bästa misslyckanden, som utspelat sig i livesändning.

Alla kan vi göra bort oss lite grann ibland. Det roliga med att göra bort sig under en sändning i radion är att det går att leta fram tabben i en databas och sedan spela upp den igen och igen. Det har vi gjort här.

Lyssna och skratta med oss, eller snarare åt oss.

Ted Forsström raderar webcammen. Det finns tydligen en knapp där det står "radera" på webcamsinställningen, och den var han bara tvungen att klicka på. I klippet hör du också Fredrika Lindholm, som lyckas slå sig själv i huvudet med ett par hörlurar.

Frida Lindholm har det lite svårt med namn ibland. Här missar hon alla artistnamn och till sist också sin kollega Pernilla Karlssons namn.

Axel Åhman pratar om sexpipor i första delen av klippet. Sedan följer en sån här fadäs: En gång sände Axel och My Tengström programmet Myteriet ihop, men från olika orter. My kunde inte höra Axel, men det kunde nog resten av Svenskfinland. Synd att inte Axel visste om det.

Mikaela von Nyheter brukar läsa nyheterna här på kanalen, eller väntas nu? Du hör också Janne Grönroos som helt fräckt skäller ut Thomppi. Tyvärr fel Thomppi.

Till sist bjuder vi på det minnesvärda ögonblicket när Magnus Hansén glömmer att han har en dotter. Till hans försvar kan vi påpeka att hon vid tillfället var mycket nyfödd.

Misslyckandets dag vill påminna oss om att det är okej att misslyckas. I Finland är man ganska noggrann med det där att lyckas. Annars blir det lätt pinsamt, men det här är alltså en dag när det är absolut okej att misslyckas. Vi hoppas att alla också kan ta med sig det här till resten av årets dagar. Bort med prestationsångesten!