Hoppa till huvudinnehåll

X3M

Kungen eller Carl Philip, Maria Montazami?

Från 2014
Maria Motazami.
Bildtext Maria Montazami hälsade på i Helsingfors.

Vi fick en pratstund med den långvarigaste Hollywoodfrun, Maria Montazami. Hon dricker champagne när hon klär sig, skulle välja Kungen av Sverige framom Carl Philip och avslöjar att Finland får vara med i nästa säsong av succéserien. Hon gör också en servis med tofsar.

Hollywoodfrun Maria Montazami kom på besök till Finland så vi passade på att träffa henne. Maria blev känd via realityprogrammet Svenska Hollywoodfruar. Hon har haft många järn i elden efter det och hon har lanserat många olika produkter som bär hennes namn. Det har varit läppstift, vin, böcker och väskor. Vi är säkra på att hon håller på och jobbar med något nytt och det har vi rätt i.

- Jag ska släppa en vacker servis som innehåller tallrikar, vaser, glas och tofsar. Ja, helt enkelt allt man kan tänkas behöva för en fantastisk dukning, berättar Maria entusiastiskt.

Kollektionen släpps i slutet av december eller början av januari. Efter det kan vi alla duka som Maria Montazami.

Vilken produkt drömmer du om att få göra?

- Jag tänker så här, nu har jag gjort ganska mycket och är otroligt stolt över det jag åstadkommit. Om jag får chansen att göra en sak till så är det en parfym! En fin doftande kvinnlig lovely perfume, som Maria själv uttrycker det.

Annars upplever Maria att hon redan gjort så mycket att det kanske börjar vara tillräckligt. Men finns det någon produkt som hon aldrig skulle lägga ditt namn på?

- Jag har ju sagt nej till saker som jag inte riktigt vill göra eller som jag tycker att inte passar mig, men det betyder ju inte att produkten är dålig. Jag kanske bara inte har så mycket gemensamt med den.

Till exempel en hammare är en produkt som Maria använder då och då men det är inte hennes grej.

- Jag håller mig hellre till tjejgrejer som jag är bra på, konstaterar hon.

Vad händer i den aktuella säsongen av Hollywoodfruarna?

Just nu pågår säsong sju av Svenska Hollywoodfruarna. Vi har redan fått se en del drama och tjafs mellan fruarna men vad annat kommer vi att få se?

- Denna säsong går mycket mer in på djupet på vår familj. Min pojke Nicholas har en flickvän och kommer hem med ett sugmärke.

I familjen diskuteras också alkohol och Maria avslöjar att hennes man, Kamran och hon kommer att bli väldigt osams. Det är alltså inte bara glatt och mysigt utan mer motgångar än vanligt.

- Men klarar jag det? Yes I do!, säger Maria.

Det blir alltid drama i Svenska Hollywoodfruarna när de samlas för sin frulunch. Umgås de alls utanför programmet?

- Vi umgås inte. Alla de andra fruarna bor i Los Angeles och jag bor i Orange County som är en timme ifrån. Isabel Adrian har jag ibland träffat men hon är väldigt upptagen nu.

Maria klargör att fruarna inte är osams, de bara inte umgås utan har sina egna vänner.

Blir det ännu en säsong åtta av serien?

- Ja, det blir det! Vi spelar faktiskt in just nu. Resan börjar här i Helsingfors.

Vi skålar för Marias nya servis och för att Helsingfors ska få vara med i succéserien. Maria höjer sitt glas glatt med oss och avslöjar att hon blir väldigt lätt påverkad och det märks direkt när hon druckit.

Se videon där Maria väljer mellan favoritsaker och berättar om champagnebaren hon har i sin walk in closet.